Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában

Nem jutunk szóhoz.

2018. május 15. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában Nem jutunk szóhoz.
Miből lesz nyugdíja annak, aki most még dolgozik? Mutatjuk a választ Miből élnek majd a jövő nyugdíjasai? Erre kereste a választ egy friss felmérés.
Csodálatos szülők vagyunk - állították, pedig tíz gyerekük ürülékkel borított padlóról evett Szadista céloktól motiválva, brutálisan kínozta gyermekeit egy kaliforniai pár. A rendőrök szemét és ürülék közt találtak rá a tíz, 4 és 12 év közötti gyermekre. A zsaruknak akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben a tízgyermekes családdal, amikor a 12 éves fiúk márciusban megszökött otthonról, de megtalálták és hazavitték.
Komoly változás - Így néz ki Baukó Éva a fogyása után A Való Világban feltűnt híresség előtte-utána fotókat posztolt a közösségi oldalára.
R. Kárpáti Péter: Nagy hálával tartozom Rebekáéknak, hogy túlélték a gyerekkort A Vigyázat, szülővel vagyok! keddi adásában ezúttal Kárpáti Rebeka és édesapja, R. Kárpáti Péter idézik fel együtt a múltbéli sztorikat. Hogy miért nem tartja magát jó szülőnek Péter, kiderül a videóból. Ha pedig még több sztártitokra vágysz, kövesd az adást 20.55-től a TV2-n!
Maximális hőmérséklet 23 fok időjárás-jelentés, 2018. május 15., kedd, ...

Top hírek:
Feriha - 44. rész Mindenki a kórházba siet, hogy Emir és Hande állapotáról érdeklődjön. Feriha sok időt tölt Emir mellett, ezzel gyanút keltve apjában és a vőlegényében is. Cansu magából kikelve beviharzik a kórházba.
2030: muszlim többség Belgiumban A muszlimok lesznek többségben Belgiumban 12 éven belül, ezt egy interjúban mondta a belga Iszlám Párt vezetője. Szerinte az Iszlám Párt népszerűsége is nőni fog. Ráadásul egyik tervük az, hogy a sariát, vagyis az iszlám törvénykezést ...
Tolvai Reninek savanyú a szőlő? Az énekes is figyelemmel követte az Euróvíziót. Olyannyira, hogy még utólagosan be is szólt A Dal zsűriének, amiért őt nem jutatták tovább, holott az iraeli nyertes produkciója - szerinte - nagyon hasonlít az ő dalára. Minden olyan dolog amiért engem leszóltak A Dalban, az benne van a győztes produkcióban írta az énekesnő a képhez.
Ilyen bámulatos optikai illúziókat alkothat az emberi test és némi festék Két művész egy magasabb szintre emelte a testfestést. Lenyűgöző fotók!
Az arcodra van írva, milyen volt a gyerekkorod: kutatók szerint ezek a jelek Ha valakire ránézel, vagy a tükörbe pillantasz, a gyerekkor nyomait érheted tetten.
Így csókolja párját Hódi Pamela! Közös képet posztolt Bencével! Szerelmes képet posztolt Hódi Pamela és kedvese. Ez az első kép, amelyen együtt látjuk őket - hatalmas csók csattan köztük.