Lelőttek egy palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél

Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.

2018. május 15. 17:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Meghalt a Hamász hat technikusa egy rejtélyes robbanásban a Gázai övezetben Az izraeli hadsereg egyik szóvivője tagadta, hogy Izrael állna az eset mögött.
Sok palesztin megsebesült a gázai határ melletti tüntetéseken Százhetven palesztin sebesült meg a gázai határ mellett a sorozatban hatodik tömegtüntetésen, közülük 22-en éles lövedéktől, egyikük súlyosan - jelentette az izraeli média pénteken.
Elhunyt az a 15 éves palesztin tüntető, akit pénteken lőttek meg izraeli katonák Eddig 42 halottja van a március óta tartó gázai tüntetéseknek.
Egy palesztin meghalt és sokan megsebesültek a Gázai övezet határánál az újabb pénteki tüntetésen Egy tüntető palesztin meghalt, legalább kétszáz palesztin megsebesült - egy részük éles lövedéktől - a Gázai övezet határánál immár az ötödik, egymást követő pénteken tartott tüntetéseken jelentette ...
Meghalt a Gázai övezet határán meglőtt újságíró A 24 éves férfi jól látható megkülönböztető jelzéseket viselt, amikor eltalálta az izraeli lövedék.

Meggyilkoltak Malájziában egy palesztin férfit A malajziai fővárosban elhunyt áldozat a Kuala Lumpur-i palesztin nagykövet szerint egy tíz éve ott élő imám, a Gázai övezetet irányító Hamász palesztin radikális szervezet állítása szerint azonban eg...
"Natalie Portman nem érdemli meg az izraeli állampolgárságot" Egy izraeli politikus az után ítélte el Portmant, hogy kiderült, a színésznő a gázai eseményeket követően nem veszi át a Nobel-díj izraeli megfelelőjét.
Izrael lerombolta a legnagyobb gázai titkos alagutat Az izraeli hadsereg használhatatlanná tette a Gázai övezetből Izrael felé fúrt eddigi legmélyebb és leghosszabb alagutat. A járatot támadók becsempészésére használták volna.
Robbanás a Gázai övezetben, négy halott A palesztin férfiakkal állítólag egy izraeli páncélos végzett, de a hadsereg ezt cáfolja.
Izrael megtámadta a szélsőséges iszlamisták táborait Az izraeli légierő vadászgépei csütörtökön az iszlamista Hamász mozgalom egy katonai táborát támadták a Gázai övezet északi részén, válaszul a hadsereg egyik járműve ellen az övezet határán elkövetett...
Feszült a helyzet Gázában a vérfürdő után, a palesztinok már Ciszjordániában is tüntetnek Miközben Gázában eltemették a hétfői izraelipalesztin összecsapások 58 halálos áldozatainak egy részét, a határon álló fal mindkét oldalán újabb összecsapásokra számítanak, bár valószínű, hogy az öss...