Külseje miatt bántják Ernyey Bélát

Sok kortársa irigyelheti Ernyey Bélát, aki 75 évesen is roppant fiatalos, és öltözködése is meglepően vagány. Épp emiatt vált legutóbb rosszindulatú beszólások céltáblájává.

2018. május 16. 3:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Külseje miatt bántják Ernyey Bélát Sok kortársa irigyelheti Ernyey Bélát, aki 75 évesen is roppant fiatalos, és öltözködése is meglepően vagány. Épp emiatt vált legutóbb rosszindulatú beszólások céltáblájává.
Nem tudta magáról a gimis, hogy terhes Mentők élesztették újra Detti kisbabáját.
Párizsi modellkarriert dobott el Erdélyi Mónika Még közeli ismerősei sem tudják: Erdélyi Mónika hajdan modellkedett. 18-19 éves korában állt a vakuk kereszttüzében, külföldre is csábították. Megtapasztalta-e a divatvilág árnyoldalait? S miért adta fel a karrierjét?
Edzés közben tört el Liu Shaoang kulcscsontja - Propaganda 2018. tavasz 3. adás 2. rész Az olimpiai bajnokok megmutatták Tillának, hogyan szoktak edzeni, amikor nincs jég a pályán. Közben arról beszéltek, hogy milyen bizarr balesetek szoktak előfordulni gyakorlásnál, illetve Liu Shaoang azt is elárulta, hogy egyszer eltört a kulcscsontja...
Új fővárosi imázskampány indult Elindult az a külföldi kampány, ami Budapestet kívánja népszerűsíteni. Ehhez készült egy imázsfilm is, amely a főváros mozgalmasságát, fűszerességét mutatja be. A júliusig tartó nemzetközi kampányban online, print és televíziós felületeken hirdetnek majd. Tavaly rekordévet zárt a turizmus, azt remélik, hogy idén még több turista érkezik .
A Jobbik-elnök fiait vádolják Tagadták a bűncselekmény elkövetését Sneider Tamás fiai. A Jobbik elnök gyermekei egy korábbi tettért álltak bíróság elé kedden. A vádirat szerint négy társukkal terrorizáltak, majd elüldöztek egy roma családot egy Heves-megyei településről. Korábban több lap és hírportál is arról írt, hogy magának, Sneider Tamásnak is voltak hasonló ügyei.

Top hírek:
Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.
Szomorú fordulat a hercegi esküvő előtt - Harry herceg saját magát hibáztatja a történtekért Meghan Markle-t mégsem az édesapja kíséri az oltár elé.
Nagymamád tudta, mit adjon rá: 8 gyakori baj házi gyógymódja Hasfájástól a megfázásig, felfázástól a székrekedésig mindenre lehet a konyhában találni házi orvosságot.
Luxus a köbön - Meghan Markle ebben a luxuskastélyban száll meg az esküvője előtt Meghan Markle egy gyönyörű kastélyban tölti az esküvő előtti éjszakát.
50 éves lett Beri Ary - Most így néz ki a Szerelem első vérig Fügéje Rég felhagyott a színészkedéssel, de most visszatér a színpadra Berencsi Attila.
Ez már tényleg sok - Bugyi helyett ezt hordják a nők mostanában Nem jutunk szóhoz.