Külseje miatt bántják Ernyey Bélát

Sok kortársa irigyelheti Ernyey Bélát, aki 75 évesen is roppant fiatalos, és öltözködése is meglepően vagány. Épp emiatt vált legutóbb rosszindulatú beszólások céltáblájává.

2018. május 16. 3:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Soroksári gyilkosság: Remegő kézzel jött ki a rendőr a helyszínről A soroksári bicikliút közepén áll, s megtörve mutatja Krisztina utolsó perceinek helyszínét Kardos Lajos. A fiatalon megözvegyült férfi egy hónap híján öt éve veszítette el a feleségét, a Bors munkatársával most újra kilátogatott oda, ahova a legfájdalmasabb emlékek kötik.
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
Liptai: Ádám az életem végéig a társam lesz Igencsak szerelmes hangulatban ért haza a tengerentúlról a színésznő és férje, akik családostól, barátokkal utaztak a nászútra. Bár tízen voltak, azért jutott idő a romantikára is.
Bombaparty Maryvel - III. 9. rész Zenés szórakoztató műsor
Harag - augusztus 24., péntek, 21.55 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman, Jon Bernthal 
Megasztár III. Döntő - 9. rész Tehetségkutató műsor

Top hírek:
Puha, omlós, áfonyás, fehér csokis muffin: jobb, ha egyszerre dupla adagot készítesz Az áfonyás, fehér csokis muffin igazi édes kényeztetés, csak kapkodod egyiket a másik után.
"Mi ez a has?" - Selena Gomez bikinis fotóján röhög a világ Filmet forgat, neves cégek kampányarca, ha pedig ideje engedi, a barátaival utazgat. Most ismét rajta nevetnek az internetezők.
Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
Zamatos, kolbászos kelkáposztaleves, amiből szívesen repetázol Ez a kolbászos kelkáposztaleves még a frankfurtinál is finomabb, könnyen és egyszerűen elkészítheted.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Fixi, Foxi és barátaik - hétköznap 12.55 Ajánló - Rájuk mindig számíthatsz. Még akkor is, ha épp galibát kell okozni valahol! Fixi, Foxi és barátaik: hétköznap délutánonként 12.55-kor a Kiwi TV-n!