Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban

Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.

2018. május 16. 10:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyre jobban szeretjük az Európai Uniót Hiába harcolunk annyit Brüsszellel, a magyarok közel kétharmada szerint jó dolog az EU-tagság.
Viharos időben akarta megmászni a Half Dome-ot, szörnyethalt A kaliforniai nemzeti parkban 2690 méterről zuhant le egy külföldi túrázó.
Meghalt egy hegymászó a Yosemite Nemzeti Parkban A férfi a legmeredekebb oldalon próbált feljutni a hírhedt szikla csúcsára.
Megszólalt a Santa Fe-i lövöldöző apja, szerinte fia is áldozat Egy görög televíziónak adott nyilatkozatában Antonios Pagourtzis azt mondta, arra gyanakszik, a lövöldözés előtt fiát zaklatták társai. Tényleg ő húzta meg a ravaszt, de ő akkor sem ilyen ember -mondta az apa.
Halott emberek szerveit árulta egy üzletember Több milliárd forintnyi pénz keresett, most elítélték.
Már egy fontos erőmű területén hömpölyög a láva Hawaiin Erősödött a Kilauea vulkán tevékenysége helyi idő szerint kedden a hawaii Nagy Szigeten, a lávakilövellések geotermikus erőművet veszélyeztetnek.

Top hírek:
Átadták a Budafoki úti felújított kocsiszínt Teljesen új vágányhálózat, járműcsarnokok és irodaház épült.
A földbe álltak az orosz kísérleti rakéták Négyszer tesztelték Oroszország új, állítólag végtelen hatótávolságú rakétáit, ám a nukleáris hajtóművelt felszerelt eszközök egyszer sem működtek megfelelően: az egyik negyven kilométert repült, de olyan is akadt, amely csak nyolc kilométerig bírta.
Csak most kezdődik Meghan Markle kálváriája a bevándorlással Nem mindenki mehet férjhez egy herceghez, de a brit bevándorlási törvények annyira szigorúak és bonyolultak, hogy sok pár elbukik az akadálypályán, s ezért elmarad az esküvő is.
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.
A svédek felkészítik a lakosságot, mit tegyenek, ha kitör a háború A terrorizmus, az álhírek terjedése, és az aggasztó orosz katonai tevékenységek miatt küldtek levelet a háztartásoknak, melyben praktikus ajánlásokat sorolnak föl vészhelyzetek esetére.
Zuckerberg az EP-elnökkel tárgyal A képviselőcsoportok vezetőivel is találkozik.