Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére

A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.

2018. május 16. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Honnan lesz pénze Musknak a nagy tervére? Fontos jelzés érkezett A Reuters forrásai szerint Szaúd-Arábia szuverén befektetési alapja nem tervezi Elon Musk kedden ismertetett ötletének finanszírozását. A szaúdi alap eddig nem mutatott érdeklődést a Tesla...

Szaúd-Arábia nem tűr kritikát Alig egy éven belül Mohamed bin Szalman szaúdi herceg a világ hét legfejlettebb gazdaságát tömörítő G7-csoport két tagjával, Németországgal és Kanadával is alaposan összerúgta a port.
Szaúd-Arábia kivizsgálja a gyerekekkel teli busz elleni légicsapást Legalább 29 gyerek meghalt, helyszíni beszámolók szerint pedig éppen állt a busz, amikor lebombázták.
A jemeni felkelők ballisztikus rakétával támadták Szaúd-Arábia területét A jemeni síita húszi felkelők rakétával támadták Szaúd-Arábia területét, a fegyvert a szaúdi erők megsemmisítették, a lehulló fegyver roncsai egy embert megöltek, 11-et megsebesítettek közölték a Rij...
Szaúd-Arábia orvosi kezelési programjait is megszakítja Kanadával A szaúdi vezetés nagyon megsértődött, amiért Kanada szóvá tette, ahogy az aktivistákkal bánnak.

Terroristákkal szövetkezik Amerika? Állítólag a Szaúd-Arábia vezette és az Egyesült Államok támogatását is élvező nemzetközi koalíció titkos alkukat az al-Kaida helyi szárnyával.
Szaúd-Arábia kiutasította Kanada nagykövetét Mert a kanadai külügyminisztérium bebörtönzött emberi jogi aktivisták, így a címlapképünkön Michelle Obama és Hillary Clinton társaságában látható Samar Badawi szabadon bocsátását követelte.
Tavaly néhány telefonhíváson múlt, hogy a világ elkerült egy újabb Öböl-háborút Szaúd-Arábia és az Emírségek le akarták rohanni Katart. Amikor az amerikai külügyminiszter közbelépett, bosszúból fúrni kezdték őt Trumpnál, aki végül Twitteren rúgta ki a saját emberét.
Megugrott az olajár a fegyveres támadás hírére Szaúd-Arábia átmenetileg felfüggesztette az olajexportot a stratégiailag jelentős vörös-tengeri szállítási útvonalon, miután az Iránnal szövetséges jemeni hútik fegyveres támadást intéztek két tanker....
Játékokat tiltottak be a gyermekek öngyilkosságai után Szaúd-Arábia négy tucat videojátékot vetet le a polcokról.
Újra az USA a világ legnagyobb olajtermelője Utoljára 1973-ban volt első, a Szovjetunió és Szaúd-Arábia lekörözte. Aztán jött a palaolaj.