Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére

A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.

2018. május 16. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
További eszkaláció várható a Közel-Keleten Az Egyesült Államok és regionális szövetségesei, Izrael, valamint Szaúd-Arábia mindenáron megálljt akarnak parancsolni Irán előretörésének. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy napokon belül hivatalosan...
Csalódott a világ Washingtonban Vegyes fogadtatásban részesült Donald Trump döntése, miszerint Washington kilép az iráni atomprogramról 2015-ben aláírt többhatalmi szerződésből. Míg Izrael és Szaúd-Arábia üdvözölte a bejelentést, Fr...
Szaúd-Arábia készen áll arra, hogy atomfegyvert fejlesszen Feltéve, hogy Irán is ezt a politikát akarja folytatni.
Szaúd-Arábia támogatja Donald Trump döntését Szaúd-Arábia vezetése teljes mértékben támogatja és üdvözli Donald Trump amerikai elnök döntését arról, hogy az Egyesült Államok kilép az iráni atomprogramról 2015-ben aláírt többhatalmi szerződésből.
Légi csapás érte a jemeni elnöki palotát Többen meghaltak és megsebesültek a Szaúd-Arábia vezette koalíció légi csapásaiban a jemeni fővárosban.
Szaúd-Arábia harmincmilliárd dolláros reformprogramot indított Harmincnégymilliárd dollár értékű, az ország életszínvonalának és szórakoztatóiparának látványos fejlődését célzó társadalmi és kulturális reformprogramot indított Szaúd-Arábia.

Robusztus ütemben fejlesztik a világ hadseregeit A világon a legtöbbet az Egyesült Államok költ hadseregére, őt követi Kína, majd immáron Szaúd-Arábia, átvéve a bronzérmes helyezést Oroszországtól.
Szaúd-Arábia először nevezett ki nőt az állami olajvállalat igazgatótanácsába Lynn Laverty Elsenhans személyében először került nő az Aramco szaúd-arábiai állami olajvállalat igazgatótanácsába - derült ki a vállalat vasárnapi közleményéből. Az iszlám konzervatív ágát követő kir...
Szórakoztatóvárost álmodott a sivatagba Szaúd-Arábia A konzervatív szunnita királyság tovább lazít a gyeplőn, és kesztyűt dob Miki egérnek.
Tévesen hiszik a szaúdiakról, hogy nem fogadnak be muszlim menekülteket A menekültválság kezdetén a nemzetközi sajtóban sokszor ismételték, hogy Szaúd-Arábia senkit sem fogadott be a muszlimok közül, noha megtehetné. A helyzet ennél sokkal összetettebb.
Borzasztó hírünk van az autósoknak - Elszállhat a benzinár Több mint hároméves rekord magasságba drágult az olaj azt követően, hogy kiderült Szaúd-Arábia a korábbi 60, majd 80 dollár után már a 80-100 dolláros sávban látná az árfolyamokat, illetve hogy az...
Erős földrengés volt Dél-Iránban Szaúd-Arábia partjainál és Katarban is evakuáltak embereket magas épületekből.