Így tüntettek a brüsszeli nyugdíjasok

Tízezrek feleltek a szakszervezetek hívó szavára.

2018. május 16. 14:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Alapelvárás lett az erkély vagy a terasz
Szerencsére a Deadpoolt nem csak unalmasan lehet népszerűsíteni
Ahogy ez a férfi megnézte, milyen a Temze, annál nem lesz jobb videó ma Elég nagy mutatványt sikerült megcsinálnia.
Újabb uniós bizottság lengette be a hetes cikket Magyarország ellen A felsőoktatás, a médiapiac, a civil szervezetek helyzete és a romák diszkriminációja miatt is komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi helyzet kapcsán az Európai Parlament kulturális és oktatásügyi bizottsága. A CULT véleményét csatolni fogja az úgynevezett Sargentini-jelentéshez.
Annyira rákaptunk az okostelefonról netezésre, hogy lábon lövi magát az a vállalkozás, ami nem mobilizál Egyre több szolgáltatást próbálnánk ki mobilról, de a siralmas oldalbetöltési idők és a telefonon teljesen széteső honlapok miatt inkább mégis hagyjuk a fenébe az egészet. Pedig az a cég, ami rendes mobilszájtot fejleszt magának, már egy év alatt jelentős javulást tapasztalhat a forgalmában - kár, hogy itthon ezt még nem mindenki ismeri fel.
Elárulta gyönyörű testének titkait a Victoria's Secret szupermodellje Ezekkel a praktikákkal tartja formában tökéletes alakját a VS angyala.

Top hírek:
15 sztáratléta a Gyulai Memorialon Július elején fehérvárra jönnek a világ legjobbjai.
Hidegrázós, 107 éves fotók egy antarktiszi expedícióról: a csapat fele odaveszett Ritka felvételek kerültek elő az 1911-es útról, ahol több kalandor is tragikusan elhunyt.
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.
Bővül a külügyi és külgazdasági tárca feladatköre A Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz kerül az Információs Hivatal.
Emmi: Nem jutalmat vagy bónuszt, hanem céljuttatást adtunk Balog Zoltánék így reagáltak a 24.hu cikkére, amiben már eleve leírták, hogy hivatalosan céljuttatásnak nevezik a jutalmat.
Súlyos buszbaleset Pest megyében, egy ember meghalt A roncsba szorult sofőr életét nem lehetett megmenteni. A busz utasai közül többen megsérültek.