Dúró Dóra magára vette Jeszenszky kritikáját a jobbikos nőkre

Nem férfi, aki ilyeneket mond - írta Dúró Dóra jobbikos politikus.

2018. május 16. 15:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Eddig nem volt díszpolgára Vas megyének, de most lett egy: Kásler Miklós Az emberi erőforrások minisztere Budapesten született, de azzal öregbítette Vas megye hírnevét, hogy ott járt iskolába.
Kigyulladt egy családi ház Baranya megyében Időben sikerült eloltani a lángokat.
Újabb legenda akadt ki
Putyin megtálcoltatta az oszták külügyminisztert Putyin a doni kozák kórussal érkezett az osztrák miniszter esküvőjére Vlagyimir Putyin orosz elnök szombat délután részt vett Karin Kneissl osztrák külügyminiszter stájerországi esküvőjén, majd a lakodalomra szintén meghívott Sebastian Kurz osztrák kancellárral együtt gépkocsin Grazba ut...
Dinnyéket szállító teherautó karambolozott a 64-es főúton A kamion az árokban kötött ki, az autó pedig felborult.
NB I - A címvédő Vidi FC megállította a Honvédot - tabella A címvédő MOL Vidi FC 3-0-ra legyőzte a pályaválasztó Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján, így már nincs százszázalékos csapat az élvonalban

Lehet még csontváz Vona szekrényében Nem kizárt, hogy újabb, a Jobbik májusi elnökválasztásának elcsalását igazoló hangfelvétel kerül elő ezt állította a hétvégén Dúró Dóra, a párt egykori képviselője.

Top hírek:
A legpechesebb taxiút: a rendőrség a sofőrt és az utast is elvitte Az egyiket eleve körözték, a másik pedig kábítószert szállított.
Mikorra romlik el az időjárás? Augusztus 20-ra A szombati időjárás után a vasárnap pazar lesz, a hétfő délelőtt is, de délutántól gomolyfelhőt, esőt mondanak, a levegő is lehűl.
Körözött utast és drogot szállított a taxis, lebuktak Egy ellenőrzés, két elfogás. Videó.
Este lesz a Csíksomlyói passió bemutatója Izgalmas, lélekemelő előadás tanúi lehetnek szombat este a Csíksomlyói passió nézői a csíksomlyói nyeregben - mondta el Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója, a darab rendezője az M5 kulturális csatorna Hétvégi Belépő című műsorában szombat délelőtt
Erdő Péter: Szent István a kereszténységet helyezte kultúránk középpontjába Az érsek szerint a kereszténység alapján bontotta ki a magyar értékeket.
Nem teljes az ember, ha identitása csorba Kásler Miklós arról is beszélt: elkészült az új Nemzeti alaptanterv tervezete, elkezdődött a kórházak komplex felülvizsgálata.