Dúró Dóra magára vette Jeszenszky kritikáját a jobbikos nőkre

Nem férfi, aki ilyeneket mond - írta Dúró Dóra jobbikos politikus.

2018. május 16. 15:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jeszenszky és az orális szex: fideszes csajok, dagadhat a kebletek!
Vona Gábor irányít a háttérből? Fokozódik a belső ellentét a Jobbikban. Több hírportál is arról számolt be, hogy Vona Gábor és Szabó Gábor a háttérből próbálja meg befolyásolni a közelgő tisztújító kongresszus eredményét. Sajtóhírek...

Friss hírek
Tesz rá a Telekom vezér, hogy lakájmédiának adták el az Origót
Ez is eljött: sűrítik a reptéri buszokat Péntektől 30 helyett 20 percenként jár majd a Liszt Ferenc-repteret a belvárossal összekötő 100E buszjárat, a 200E közlekedésében is lesznek változások.
A meggyilkolt áldozatok családtagjai félnek a skálás gyilkos szabadulásától Hamarosan szabadulhat a 24 éve börtönben ülő Bene László, akit skálás gyilkosként emlegetnek. Az RTL Házon kívül című műsora ennek apropóján forgatott Benéről, a műsorban az elítélt is megszólalt.
Árokba hajtott egy autó Écsnél Félpályán halad a forgalom a 82-es főút érintett szakaszán.
Megszólalt a szurikátát földhöz vágó gyerek apja, árnyalta a történetet Az apa azt mondja, a fiú nem bottal piszkálta a szurikátát, és ijedtében csapta földhöz az állatot, miután az átharapta a körmét.
Hármas karambol Békésszentandrásnál A 44-es főutat lezárták.

Novák Előd visszalépett, nem indul a Jobbik alelnökének Azt állítja, habonyi módszerekkel kampányolnak ellene párton belül. Nem tér vissza. De felesége, Dúró Dóra Toroczkai László alelnökjelöltje.
Újabb jobbikos belháború? Egyre többen el tudnának képzelni egy Toroczkai LászlóDúró Dóra-féle párost a Jobbik élén. Dúró Dóra vállalná is az elnökhelyettesi posztot. A jelöltségét azonban nem mindenki nézi jó szemmel.
Dúró Dóra is ringbe száll Toroczkai László oldalán vállalná az elnökhelyettesi posztot.

Top hírek:
Már tényleg csak Orbánon múlik, marad-e a CEU Minden feltételt teljesített a CEU, a magyar küldöttség elégedett volt a New Yorkban látottakkal, állítja Enyedi Zsolt rektorhelyettes.
Putyin felavatta a Krími-híd közúti részét Egy KamAZ teherautót vezetve avatta fel Vlagyimir Putyin elnök kedden az orosz szárazföldről a Kercsi-szoroson át a Krím félszigetre vezető 19 kilométeres híd közúti felének a személyforgalom számára megépített részét
34 év, 100 milliárd forint Soros György alapítványa 1984 óta van - illetve nemsokára csak volt - Magyarországon. Összeszedtük, mire és mennyit adott.
Timmermans sajnálja, hogy a Soros-alapítvány bezár Sajnálatos, hogy egy olyan civil szervezet, mint a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája, bezárja kapuit egy európai uniós tagországban - jelentette ki Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke Twitter-üzenetében kedden
Ingyenmilliókat ígérnek, de jól megszívod így támogassa a bizniszed az Orbán-kormány 3 millió forint, amit később sem kell visszafizetni, mentori segítség, képzés eredetileg jól hangzott a kormány huszonéveseket vállalkozásra ösztönző programja. Sokan lelkesen bele is vágtak, üzleti tervek gyártottak, önfenntartó vállalkozók lettek, de úgy érzik, cserébe helyben futtatták őket így többen közülük kitálaltak a hvg.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.