Szanyi Tibor felszámolná az MSZP-t

Elnöki programja kész, de még nem döntötte el, elindul-e most is. Kunhalmi Ágnest ugyanakkor nem tudja támogatni, azt sem tudja, milyen diplomája van.

2018. május 16. 16:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A baloldal nem emlékezik meg az államalapításról Így az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Liberálisok és a Párbeszéd sem tart megemlékezést, a pártok várhatóan tavalyi gyakorlatuknak megfelelően közleményt adnak majd ki az államalapítás ünnepén.

Videó: Augusztus huszadika elé Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője azt mondta: számítottak arra, hogy a kormánypárti képviselők nem jönnek el a rendkívüli ülésre, azt azonban cinikusnak és felháborítónak tartják, hogy a kormány...
Hír: Az MSZP Nőtagozatának állásfoglalása: Kásler Miklós mondjon le! Kásler Miklós magánemberként akár a tízparancsolat gyógyító hatását is hirdetheti, bár felettébb meglepő lenne, ha onkológusként a Miatyánk gyakori elmondására korlátozná az orvosi beavatkozást. A kö...
Partidul Socialist Maghiar solicită dezbateri de substanţă în vederea stopării emigrării Budapesta, miercuri, 15 august 2018 (MTI) - Partidul Socialist Maghiar (MSZP) solicită dezbateri parlamentare şi sociale de substanţă în vederea stopării emigrării forţei de muncă din Ungaria.
A Jobbik csendben besegít a baloldal jelöltjének Nem indít a Jobbik polgármester-jelöltet Rákospalotán, az MSZP és a DK által is támogatott Németh Angéla esélyei növekedtek.
A fiatalok elvándorlásáról indul online konzultáció A fiatalok elvándorlásáról indít online konzultációt az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas szeptemberben.

Elárulta a Fidesz a konzervatív értelmiséget a Jobbik szerint El kell tűnnie az MSZP-nek, jelentette ki az ellenzéki párt képviselője.
A Magyar Idők belengette a vádemelést Czeglédy Csaba ellen A hatóság a nyomozást befejezettnek látja a volt MSZP-s képviselő ellen, aki ennek ellenére még mindig előzetesben ül.
Drogot árult az MSZP-s képviselő, vádat emeltek ellene Zsarolás, ügyvédi visszaélés és drogkereskedelem miatt került nagy bajba Simonka Csaba.
Az MSZP és a DK is beállt a Momentum mögé Nem indítanak ellenjelöltet Kőbányán.
Az MSZP és a DK a Momentum jelöltjét támogatja Kőbányán Beálltak Kovács Róbert, az ellenzéki Kőbánya Blues szerkesztője mögé.
Álproblémát feszeget az MSZP Bár a nemzetközi és hazai felmérések szerint is csökkent a kivándorlás hazánkból az elmúlt években, az MSZP válságstáb és önálló államtitkárság felállítását követeli a kormánytól az ügyben.