Üzent Soros fia: továbbra is fontosak számukra a magyar civilek

Alexander Soros helyettes a Nyílt Társadalom Alapítványnál, a Twitteren reagált arra, hogy Budapestről Berlinből költözik az irodájuk.

2018. május 16. 17:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2018: Távol marad a Borderlands 3 Legalábbis ezen a néven egyetlen játékot sem mutat be a Gearbox az idei expón, de az előfordulhat, hogy az új rész nem is számozott folytatás lesz. Randy Pitchford kicsit borzolta a kedélyeket a Twitt...

Call of Duty: Black Ops 4 - lesz ideiglenesen PS4-exkluzív DLC is? A hivatalos Call of Duty Twitteren felbukkant egy dátum, hogy mikor számíthatunk a Black Ops 4 bemutatására, viszont van egy kis furcsaság a dologban.
Trump visszahozná a ZTE-t Donald Trump Twitteren tette közzé, hogy rajta van a ZTE rehabilitálásán az Egyesült Államokban.
RAGE 2 bejelentést kapunk holnap? Az állítólagos Wallmart szivárogtatás után a Bethesda különös Twitter bejegyzésekkel húzza az agyunkat.
Rihanna új fehérneműmárkája direkt nem exkluzív, és mégis az Frusztrált rajongók panaszkodnak a Twitteren, hogy órákat kellett várniuk egy webshopban.
Elbúcsúzott Twitteren, két napra rá holtan találták a frontembert A skót Frightened Rabbit énekes-gitárosa évek óta súlyos depressziós volt.

Érzelmeset posztolt a Hertha a Dárdai-családról A Bundesligában 10. helyén álló Hertha BSC szokatlan posztot tett közzé twitter oldalán. Dárdai Pál, a csapat vezetőedzője és fia Palkó egy kék-fehér
Az Adidas kivonta az USSR feliratú pólóit a litván áruházakból A női sportpóló ötletét nem fogadták lelkesen az egykori szovjet tagállamban. Az orosz külügy a Twitteren trollkodva reagált.
Trump egyetlen mondata okozott felfordulást Jól mutatja az olaj piacán érezhető feszültséget, hogy a befektetők idegesen reagáltak Donald Trump amerikai elnök hétfő esti Twitter-posztjára. Az amerikai elnök azt ígéri: kedden délután...
Tízezrek tüntettek Párizsban a francia elnök ellen A hatóságok szerint körülbelül 40 ezren vettek részt a megmozduláson, a tiltakozásokat szervező radikális baloldali Lázadó Franciaország (France Insoumise) mozgalom Twitter-üzenetében ugyanakkor a...
Titkosítatlanul tárolta a felhasználók jelszavait a Twitter Egy bug okozta a hibát, az adatok a cég szerint nem kerültek illetéktelen kezekbe, és a javítás is folyamatban van.
Jelszóparába keveredett a Twitter is Arra kérték a felhasználókat, elővigyázatosságból változtassanak jelszót.