Tematikus napot tart az M5 csatorna

Kevesebb, mint két hét múlva tematikus napot tart az M5 csatorna a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál zárónapjával egy időben. Az M5 már jól ismert műsorvezetői Koltay Anna, Dobos Evelin, Bősze Ádám és Béli Ádám aznap háromszor két órára jelentkeznek majd a képernyőn, kiemelt figyelmet fordítva a fesztiválra nevezett pályaművekre mondta el a Híradó.

2018. május 16. 19:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ma sem ússzuk meg eső nélkül Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Híradó.hu híreivel!
Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn Többek között a brit David Attenborough is nevezte három alkotását a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet számos kísérőprogrammal együtt május 25. és 27. között tartanak meg Gödöllőn.
Ma megalakul az új Országgyűlés Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Híradó.hu híreivel!

A közszolgálati híradó a választás után is rettegésben tartja az országot Nyugat-Európa elesett, és ránk fenik már a fogukat az asszonyokat erőszakoló, ovisokat terrorizáló muszlimok. Átmosattam az agyamat a fél nyolcas híradókkal.
Ismét medvét láttak a Bükkben Ezúttal egy busz utasai észlelték az állatot Borsod megyében. Az M1 Híradó tudósítója elmondta, hogy a medvét Bánréve és Sajópüspöki között észlelték az utasok, és rögtön felhívták az Aggtel...
Így úszott nyakig vízben Hajdúszoboszló központja a csőtörés után videó Az RTL Híradó szerint a szombati csőtöréskor akkora nyomáskülönbség keletkezett, hogy a városban hat másik helyen is eltört a vízvezeték. Körülbelül 25 ezer háztartás maradt víz nélkül. A sérült veze...
Visszatér a pénzügyminisztérium, Gulyás Gergelyék kaphatják az energetikát Az RTL Híradó úgy tudja: a gazdaságfejlesztési és kereskedelmi ügyeket az új, Palkovics László vezette innovációs és technológiai minisztérium veheti át.