Tematikus napot tart az M5 csatorna

Kevesebb, mint két hét múlva tematikus napot tart az M5 csatorna a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál zárónapjával egy időben. Az M5 már jól ismert műsorvezetői Koltay Anna, Dobos Evelin, Bősze Ádám és Béli Ádám aznap háromszor két órára jelentkeznek majd a képernyőn, kiemelt figyelmet fordítva a fesztiválra nevezett pályaművekre mondta el a Híradó.

2018. május 16. 19:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Figyelmeztetés hőség miatt az ország nagy részén - Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a híradó híreivel!

RTL Híradó: Kifogyott a vécépapír a Semmelweis Egyetem tüdőklinikájának automatájából Magyarország erős és büszke európai ország.
Beköszönt az "új Kálmán Olga" a HírTV-n, az első vendég Kocsis Máté Apró malőr, hogy a Híradó műsorvezetője eltévesztette Földi-Kovács Andrea nevét. Még egy baki: rossz időpontra harangozták be a műsort a tévé honlapján.

Vasmisét tartottak Ipolytarnócon Pappá szentelésének 65. évfordulója alkalmából Gonda Imre atya vasárnap az ipolytarnóci római katolikus templomban vasmisért tartott számolt be az eseményről a Balassagyarmati Híradó.
13 miniszter, 66 államtitkár és 117 helyettes államtitkár van Összesítette az RTL Híradó. Soha nem volt még ennyi, ez egy 196 fős apparátus, és ők csak a vezetők. A miniszterelnöki, miniszteri és kormánybiztosok ebbe a számba még bele sem tartoznak.
Tud lejjebb süllyedni a közmédia: lebuktak a lopással, erre hazudnak is Az állami Híradó rasszista és még lop is ezzel a címmel számoltunk be a hétvégén arról, hogy a közpénzből fenntartott Híradó a hvg.hu videóját ellopva próbálta lejáratni az LMP egyik tanácsadóját. A...
Szél Bernadett a Híradó rasszizmusáról és lopásáról A hozzáértés, a munkamorál és a teljesítmény számít, nem a bőrszín vagy a származás. És ő az egyik legjobb kollegám, a propagandamédia meg mélységesen szégyellje magát - írta Szél Bernadett vasárnapi...