Trumpnak fogalma nincs, mi ütött Észak-Koreába

Azt se tudni, hogy mi lesz a Szingapúrba tervezett csúcstalálkozóval.

2018. május 16. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Titokban üzemanyagot szállítanak az oroszok és a kínaiak Észak-Koreának? Oroszország és Kína az ENSZ Biztonsági Tanácsában egyelőre megakadályozta az Egyesült Államok azon törekvését, hogy a testület rendelje el az Észak-Koreába irányuló finomított olajtermék export...

Dennis Rodman Észak-Koreában rappelne a világbékéről Kanye Westtel "Csináljunk egy közös számot a szeretet vezéreiről!" - szólt a meghívó Észak-Koreába.

Friss hírek
Soroksári gyilkosság: Remegő kézzel jött ki a rendőr a helyszínről A soroksári bicikliút közepén áll, s megtörve mutatja Krisztina utolsó perceinek helyszínét Kardos Lajos. A fiatalon megözvegyült férfi egy hónap híján öt éve veszítette el a feleségét, a Bors munkatársával most újra kilátogatott oda, ahova a legfájdalmasabb emlékek kötik.
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
Liptai: Ádám az életem végéig a társam lesz Igencsak szerelmes hangulatban ért haza a tengerentúlról a színésznő és férje, akik családostól, barátokkal utaztak a nászútra. Bár tízen voltak, azért jutott idő a romantikára is.
A vártnál szerényebben nőtt az amerikai ipari termelés Az Egyesült Államokban a vártnál szerényebben nőtt az ipari termelés júliusban, elsősorban a bányaipari és a közüzemi termelés csökkenése miatt.
Napi horoszkóp - augusztus 19 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Jól teljesített a Magyarvíz Kft. az első fél évben A Magyarvíz Kft. 16 százalékkal több palack ásványvizet értékesített az első fél évben, mint tavaly ugyanebben az időszakban - közölte a társaság az MTI-vel.

Egyszerre környezetbarát és szép is ez az új ázsiai épület Igazi városi dzsungel Szingapúr szívében.
Először tekerték körbe a Földet egy keréken 1231 napig tartott az út Először tekerték körbe a Földet egy keréken, a rendkívüli teljesítményt egy brit fiatal vitte véghez, aki a hét végén érkezett célba, több mint három évvel az indulás után. A 22 éves Ed Pratt 33 80...

Top hírek:
Meghalt Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár A Nobel-békedíjas politikus 80 éves volt.
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Baktérium is állhat a gyomorégés mögött: 10 természetes savlekötő a konyhából A gyomorégés gyógyszerek nélkül is enyhíthető. Egy esetben viszont nagyon kell figyelni.
Erős földregés volt Costa Ricában A földmozgás fészkét 21 kilométer mélységben észlelték.
Itt van az a 10 állás, amivel a legtöbbet lehet keresni Amerikában Negyedik éve, hogy rendre a technológia szektorból kerül ki a legjobban fizetett állások többsége az Egyesült Államokban - derül ki a Glassdoor szokásos éves jelentéséből. A 25 legjobban fizetett...
A legpechesebb taxiút: a rendőrség a sofőrt és az utast is elvitte Az egyiket eleve körözték, a másik pedig kábítószert szállított.