Trumpnak fogalma nincs, mi ütött Észak-Koreába

Azt se tudni, hogy mi lesz a Szingapúrba tervezett csúcstalálkozóval.

2018. május 16. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megint Észak-Koreába utazott az amerikai külügyminiszter Kim Dzsong Un és Donald Trump találkozóját készíti elő.
Megnyithatják a légiközlekedést a két Korea között A Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) igazgatói a jövő héten Észak-Koreába utaznak, hogy megvitassák a phenjani vezetésnek a két Korea közötti új járatok megnyitása iránti kérelmét - erről az...
Eggyel közelebb a két Korea közti repülőjáratok újraindítása Az ENSZ szerve tárgyalni megy Észak-Koreába.
Kim Dzsongunnal tárgyalt a kínai külügyminiszter Több mint tíz éve először látogatott kínai külügyminiszter Észak-Koreába.
Észak-Koreába érkezett a kínai külügyminiszter Kim Dzsongunnal is tárgyal.
Dennis Rodman Trump-könyveket vitt Észak-Koreába, a tárgyalások miatt úgy érzi, ez működött Az egykori NBA- és filmsztár már 2013-ban arról beszélt, hogy Nobel-békedíjat érdemelne. Na, most ki nevet?

Magyar haditudósító jutott be Észak-Koreába Az ATV Heti Napló című műsorának haditudósítója egy éven át szervezte a forgatást a szigorúan zárt országba, ahol legutóbb 7 éve járhatott magyar újságíró.
A szenátus megszavazta, hogy a CIA volt főnöke, Mike Pompeo legyen Trump új külügyminisztere Pompeo volt az, aki Észak-Koreába ment tárgyalni, hogy előkészítse Donald Trump és Kim Dzsongun találkozóját.
Dél-Korea békülne: nem üvöltetik át hangszórókon a híradókat Északra Kikapcsolták a hangszórókat, amelyeken híradásokat, dél-koreai popzenét és antikommunista szövegeket üvöltetnek át Észak-Koreába.
Észak-Koreába látogatott a leendő amerikai külügyminiszter Mike Pompeo, az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynökségének igazgatója a közelmúltban Észak-Koreában járt és tárgyalt Kim Dzsong Unnal, a kommunista diktatúra vezetőjével - adta hírül kedden éjj...
Komoly lépést tettek az oroszok: Putyin minisztere nem akárhová utazik Az orosz külügyminiszter a jövőben Észak-Koreába látogat.
Kim Dzsong Un beinthet Trumpnak egy hadgyakorlat miatt Észak-Korea Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető június 12-ére Szingapúrba kitűzött csúcstalálkozójának lemondásával fenyegetett a jelenleg zajló amerikai-dél-koreai hadgy...