A nap hírei 2018. május 16.

Letelepedési kötvény biznisz újratöltve, kiderült a szurikáta haláloka, megvan az LMP új társelnöke.

2018. május 16. 19:41

A cikk folytatása...Friss hírek
A Bigbennél kötött ki a Cyanide Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.
Párizsi keringő Trump létkérdésként fogja fel, hogy az USA az első, és neki mint az Egyesült Államok elnökének ezt az álláspontot kell képviselnie.
Pénteken is tovább drágulnak az üzemanyagok Ha a szerdai áremelés nem lett volna elég.
Lázár János: Elaludtam Nem ért oda a frakciófotózásra, nem akar kivonulni a párt munkájából, de örül, hogy már nem a kormány tagja - mondta Lázár János a 444-nek az interjúban, amiben utoljára nyilatkozott országos politikáról.
A nap hírei 2018. május 16. Letelepedési kötvény biznisz újratöltve, kiderült a szurikáta haláloka, megvan az LMP új társelnöke.
Oroszország beavatkozott - nincs kétsége amerikai szenátoroknak Ezt Moszkva tagadja.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.