Közös állásbörzét tartottak az állami cégek

Összesen 26 vállalat 2200 álláshelyre várta a leendő munkatársakat.

2018. május 16. 20:01

A cikk folytatása...Friss hírek
Az Európai Bizottság már Orbán kottájából játszik? Jelentősen gyorsítaná a menekültstátuszra nem jogosult bevándorlók kiutasítását az Unió, és a határvédelmet is erősítenék. De közösen minden tagállammal, nem nemzeti szinten.
Nadal és Djokovic is bizonyíthatott Rómában A szerdai játéknap eddig egy-egy meglepetést hozott mindkét nemnél.
Mi a közös Bardhiban, Messiben és Ronaldinhóban? Ismét a korábbi újpesti támadóról cikkeztek külföldön, elit társaság tagjává vált.
Putyin és Erdogan aggodalmát fejezte ki az gázai áldozatok nagy száma miatt Közösen bírálták Izraelt.
Közös állásbörzét tartottak az állami cégek Összesen 26 vállalat 2200 álláshelyre várta a leendő munkatársakat.
Sírva könyörögnének ezekért a kincsekért a filmrajongók A Blaha Lujzáról maradt egyetlen filmfelvétel, Korda Sándor vagy Kertész Mihály némafilmjei, de idővel az Egri csillagok vagy Dargay Attila legendás rajzfilmjei is az enyészetté válnának, ha a filmrestaurátorok nem mentenék meg ezeket. Bebarangoltuk az élő és lélegző filmtörténet mentsvárát, műhelytitkokról, körömlakká olvasztott klasszikus filmekről, helyrepofozott korszakos alkotásokról beszélgettünk a Filmarchívum munkatársaival.

Top hírek:
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
Sok pénzt akar keresni? Fogadjon Szaúd-Arábia vb-győzelmére A tét 2000-szeresét teheti zsebre, ha bejön.
Lesz miből választani: egy sor új számítógépet dob piacra a HP Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.