Két vasútvonalon is késések gázolás miatt

Kétszáz utasnak kellett átszállnia mentesítő járatra.

2018. május 16. 20:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Zuckerberg most turnézik Európában, 24 óra alatt 3 fényképet is posztolt Brüsszeli meghallgatása után Franciaországba utazott a Facebook első embere, ahol a világra szintén nagy befolyással lévő kollégájával találkozott.
Büntetést kapnak a csapatok az NFL-ben, ha térdelnek a játékosaik a himnusz alatt Eddig ezzel tiltakoztak a rasszizmus és a rendőri erőszak ellen.
Gulyás Gergely: a globalizáció hadat üzent, kőkemény kultúrharc zajlik A magyar nép választ adott, amikor a választáson elsöprő többséggel újra hivatalba juttatta Orbán Viktor miniszterelnököt - mondta Stephen K. Bannon, Donald Trump korábbi vezető stratégája.
Gulyás: Komoly veszélyben van a szabadság A szabadság napjainkban komoly veszélyben van, a globalizáció és az azt mozgató üzleti érdek hadat üzent a közösségnek, ami mindenekelőtt kőkemény kultúrharcot jelent hangoztatta Gulyás Gergely.
Új Nato-politikát Ukrajna esetében Ukrajna biztonsági kihívást jelent a szomszédai számára beleértve Magyarországot is. Így fogalmaz az a memorandum, amelyben a magyar kormány új NATO-politikát vár Ukrajna esetében. A szomszédos ország ugyanis nem teljesíti szerződéses kötelezettségeit, megsérti a kisebbségek szerzett jogait. ...
Jót tenne a világgazdaságnak a globális felmelegedés szigorú korlátozása A globális felmelegedés szigorú korlátozása élénkítené a világgazdaságot azáltal, hogy elejét venné annak, hogy a hőhullámok, szárazságok és áradások több tízmilliárd dollárnyi kárt okozzanak ebben a...

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.