Újabb dolgok derültek ki Trump fiának orosz találkozójáról

2500 oldalnyi dokumentum látott napvilágot a kongresszusi meghallgatásokról.

2018. május 16. 20:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump a bevett stratégiát követi Iránnál is? Az ECHO TV Echo mérleg című műsorának szakértői egyetértettek abban, hogy Trump nem először csinál ilyet. Ugyanez történt Korea esetében is.
Strasbourgban tüntettek Donald Trump intézkedései ellen Mintegy másfélezer ember tüntetett a palesztinok mellett a kelet-franciaországi Strasbourg központjában.
Melania Trump visszatért a Fehér Házba Veséjét műtötték.
Trump megkíméli Észak-Koreát, ha az leszereli nukleáris arzenálját Az év eleji békés hangnem után újra keménykedésre adták fejüket a felek. Észak-Korea kijelentette, hogy lemondja a Trump és Kim Dzsongun közötti találkozót, ha további fenyegetések érik. A kommunista ...
Trump: A NATO-tagállamok nem fizetik megfelelő mértékben kötelező hozzájárulásaikat Az elnök név szerint Németországot említette meg.
Kim Dzsong Un beinthet Trumpnak egy hadgyakorlat miatt Észak-Korea Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető június 12-ére Szingapúrba kitűzött csúcstalálkozójának lemondásával fenyegetett a jelenleg zajló amerikai-dél-koreai hadgy...

Veseműtéten esett át Melania Trump amerikai first lady Donald Trump a műtét idején a Fehér Házban volt, a délutánt viszont felesége betegágyánál töltötte.
Otthon is erőt mutatott Trump az iráni bejelentéssel Az Amerika-szakértő szerint az amerikai elnök mögött összezárnak a republikánusok, támogatottsága jelenleg minden eddiginél magasabb.
New York kormányzója akar lenni a Szex és New York Mirandája A legismertebb amerikai állam, New York kormányzója szeretne lenni Cynthia Nixon, a Szex és New York című tv-sorozat egyik legismertebb sztárja. A színésznő azért vált a politikára, hogy így harcoljo...
A briteket nem érdekli Trump, betartják az iráni megállapodást Hiába rúgta fel Amerika, ők betartják.
Megkongatták a vészharangot: jöhet a százdolláros olajár Donald Trump felfelé repíti a nyersanyag árát.
Trump oroszos-pornós botrányának magyar szála fejtörést okozott az amerikai sajtónak Trump ügyvédjének szingapúri számlájára utalt pénzt egy magyar cég, ami többek fantáziáját beindította.