Lázár János aszfaltozna

Az egész országban.

2018. május 16. 20:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emlékeznek még, mikor Lázár János a Hír Tv megszűnésén poénkodott?

150 milliárdos büntetést szabhat ki Brüsszel a szabálytalan közbeszerzések miatt Az ellenőrzést még a Lázár János vezette Miniszterelnökség engedte át egy konzorciumnak.
Fake news - üzente Lázár János a Figyelőnek Cáfolta, hogy indulna a polgármesteri posztért Szegeden

Lázár János: A rombolás miatt időközi választás is jöhet Hódmezővásárhelyen Felbátorodhatott Lázár János a Fidesz kétharmadán Józsefvárosban. Bár eddig azt hangsúlyozta az exminiszter, hogy békében kell Hódmezővásárhelyen dolgozni, és a helyi fideszes képviselőket is erre ké...
Négy éve húzódó kormányzati vizsgálat blokkolhatja a Sorsok Háza megnyitását Még Lázár János volt miniszter utasította a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt a tanácsadás keretében végzett vizsgálatra.
20 milliárd jutalmat szórtak ki a választások környékén a minisztériumokban Varga Mihály oszthatta el a legtöbb pénzt, Lázár János adta a legmagasabb összegeket és Balog Zoltán fizetett a legtöbb embernek.
"Úgy érzem magam, mint Lázár János Bécsben" - Nirvana-rajongóként a Balaton Soundon Megnéztük Csunderlik Péterrel, hogy mi a titka annak a fesztiválnak, amelynek bulizóitól még a tihanyi szeizmográf is kileng. Kibírja a hosszúnadrágos Nirvana-rajongó a fürdőgatyás technoőrületet? Vi...