Bezár a bazár! - 28. adás 1. rész

Marcsi és Laci érkezett elsőként a Bezár a bazár! szerda esti adásába. A páros mindent bevetett azért, hogy megszerezzék az értékes berendezésekkel felszerelt konyhát, ám hogy ez sikerült-e nekik, az a videóból kiderül!

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meglepő nevekkel tér vissza a Nyerő Páros - Vasvári Vivien, Veiszer Alinda és Gáspár Laci is szerepel a műsorban Sőt, láthatjuk majd Kefirt, Delhusa Gjont és Dobó Ágit is.

Ellopták az állatokat, ezért bezár egy magyar állatkert Csak az öreg gyöngytyúkot és a japán csirkéket nem vitték el a tolvajok.
Bezár a bangkoki állatkert, hogy a lakóinak jobb legyen Csak átmenetileg, mert egy háromszor nagyobb helyet kapnak majd.
Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...
Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.
Hoppá! Esküvőre készül a Tankcsapda frontembere Azt hinnénk, a Tankcsapda idén ötvenet betöltő énekese, Lukács Laci megrögzött agglegény, azonban úgy tűnik, most elérkezettnek látja az időt arra, hogy megházasodjon. A Story magazin szerint idén őss...

Extrém Activity - I. évad 4. adás Kabai Laci, Sipos Peti és testvére, Tomi csapott össze az Operettsztárokkal, akiknek jócskán meggyűlt a bajuk a rímekkel. 
Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Szivattyúház bódéjába csapódott motorral Fekete Laci Elképesztő kaland! Fekete Laci gyerekként csapódott bele egy bódéba, mivel barátja későn közölte vele, hogy a motoron nincs fék...
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Ki mondta: "a faszom kivan az ilyen baromságokkal; jobb lenne, ha a Népszava inkább a Puch Laci faszával szórakozna"? A megfejtést Simicska környezetében kell keresni.
Bezár a Western Digital merevlemez-gyára Az SSD-k térhódítása miatt nincs elegendő méretű kereslet: bezár a WD 1973 óta üzemelő merevlemez-gyára.