Orbán és de Gaulle nemzetállami víziói és a jobboldali state of mind változásai

A jobboldali state of mind, azaz a nem baloldali tudatállapot vagy lelkiállapot látszólag sokat változott az elmúlt évtizedekben. Vannak azonban stabil pontok, amelyek kortalannak bizonyulnak. Mindeközben Houellebecq szerint a hatvannyolcasok a haladáspártiság döglődő múmiái, akik szociológiai értelemben már kivéreztek, de behúzódtak a média fellegvárába, és onnan szórják átkaikat a korszak bajaira.

2018. május 16. 21:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Zöldséges sült csirke Akinek aranyeres panasza van, különösen oda kell figyelnie, hogy rostban gazdagon táplálkozzon. Célszerű azonban olyan ételeket választani, amelyet az egész család szívesen fogyaszt. Íme pár tipp, ami ellen a gyerekeknek se lesz kifogása! ...
Megfúrta
BBC: Trump ügyvédje pénzt kapott azért, hogy Porosenkót bejuttassa az amerikai elnökhöz Az ukrán államfő a brit közszolgálati média szerint így akart egy titkos csatornát nyitni az amerikai elnök felé.
Vitatott bizonyosság Él és virul a retorika napjainkban, több doktori disszertáció témája. E most megjelent kötet pedig óriási szakirodalmi forráson alapuló összegző munka.
1050 forintos osztalékot javasol részvényenként a Zwack Unicum A Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága 2 milliárd 136 millió 750 ezer forint, azaz részvényenként 1050 forint - a névértékre vetítve 105 százalék - osztalékot javasol a 2017. április 1-jétől 2018. március 31-ig tartó üzleti évre a BÉT honlapján szerdán közzétett közgyűlési meghívó szerint.
Ján Figel: Európa vagy tanul a migrációs válságból, vagy elbukik Válság van a kapunk előtt; vagy tanulunk ebből és Európa erősebbé válik, vagy pedig elbukunk mondta az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottja az M1-nek adott interjújában.

Top hírek:
A legújabb Instatest-őrület a Toblerone-alagút, amit ha egyszer észreveszel, akkor soha többet nem tudod levenni róla a szemed És persze egyáltalán nem baj, ha nincs ilyened.
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.