Putyin bérelhető álkozák verőemberei is őrzik majd a focivébét

A kozákok hagyományos szőrmekucsmáját viselő korbácsos rendfenntartók segítették május elején a rendőröket a Vlagyimir Putyin ellen tüntető ellenzékiek szétverésében. A kozákok lesznek azok is, akik a júniusban kezdődő oroszországi foci vb-n részt vesznek a renitens szurkolók megfékezésében. A kozákság egyedi nemzet, három hívószavuk talán a bátorság, becsület és a vodka lehet.

2018. május 21. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nyáron találkozhat Trump Putyinnal Moszkva nem zárja ki, hogy ezen a nyáron létrejön Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozója - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken a RIA Novosztyi...

Vlagyimir Putyin telefonon hívta az orosz kapitányt Azért, hogy gratuláljon neki a szaúdiak ellen aratott 5-0-s győzelemhez.
Putyin javítaná a kapcsolatot Washingtonnal Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint hazája kész javítani kapcsolatait az Egyesült Államokkal, de - mint fogalmazott - "most az amerikaiak térfelén pattog labda".
Trumpot méltatta az orosz elnök Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint hazája kész javítani kapcsolatait az Egyesült Államokkal, de - mint fogalmazott - "most az amerikaiak térfelén pattog labda".
Putyin előzőleg óva intette Európát Én megmondtam" pillanatokban volt gazdag Vlagyimir Putyin éves televíziós fóruma, amely során az amerikai importvámokról, a globális konfliktusokról és a Szkripal-ügyről is szó esett.
Putyin elítéli a vb alatti katonai provokációkat Putyin: a vb alatti katonai provokációknak súlyos következményük lenne az ukrán államiságra A labdarúgó-világbajnokság idején végrehajtandó ukrán katonai "provokációknak" súlyos következmé...

Putyin: Oroszország méltó házigazdája lesz a labdarúgó-világbajnokságnak Vlagyimir Putyin elnök kijelentette: Oroszország méltó házigazdája lesz a jövő csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságnak.
Putyin azt mondja, nem akarja megosztani az EU-t Egységes és fejlődő EU-t szeretnénk, az unió Oroszország legfontosabb kereskedelmi és gazdasági partnere mondta Vlagyimir Putyin nem sokkal az előtt, hogy elindult volna ausztriai látogatására. Az o...
Szeptemberben Vlagyivosztokban lehet az orosz-észak-koreai csúcs Szeptemberben Vlagyivosztokban tarthatják majd meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető találkozóját, a Távol-keleti Gazdasági Fórum alkalmából - közölte hétfőn orosz parl...
A Kortezs projekt Vadonatúj elnöki limuzint kapott Vlagyimir Putyin, aki már ezzel az orosz fejlesztésű, impozáns Szenattal gördült be május 7-én a Nagy Kreml-palotába, hogy ott újólag letegye az elnöki hivatali esküt.
Kreml: Putyin és Kim még idén találkozhat Még idén létrejöhet Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető találkozója - jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában újságíróknak.
Szíriáról egyeztetett telefonon Erdogan és Putyin A szíriai helyzetről egyeztetett telefonon kedden Recep Tayyip Erdogan török és Vlagyimir Putyin orosz elnök - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség a török államfői hivatalra hivatkozva.