Mennyire h?séges a férfi? Horoszkópja megmondja!

2018. május 22. 0:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Ha elvékonyodik a szaruhártya: minden a keratokónuszról Mivel kezdeti szakaszában csupán kisebb látás-homályosodást okoz, mire fény derül a keratokónuszra, a szaruhártya váza annyira elvékonyodhat, hogy kifekélyesedve akár perforáció is kialakulhat. ...
Videón a pillanat, amikor a kisfiú 37 millió forintos számlát csinál szüleinek Egy darabig nem kérdés, mi motiválja a szülőket abban, hogy egy kicsivel több pénzt keressenek: kisfiuk egy 37 millió forintot érő szobrot tett tönkre Kansas-ben.
Vetélések, meddőség: a fel nem ismert APS kockázatai Az antifoszfolipid szindróma (APS) egy véralvadási zavar, mely fokozott véralvadási készséggel jár. Az APS kétszer gyakoribb nőknél, mint férfiaknál. Jelentkezhet önállóan is, de különösen gyakori egy bizonyos autoimmun betegség esetén. Az elváltozásra gyakran az ismétlődő vetélések hívják fel a figyelmet.
A fiatalok kedvenc sztárjai segítenek - Netes zaklatás elleni programot indít az UNICEF Magyarország A sztárokat sem kíméli a cyberbullying, vagyis a netes zaklatás. Nem csoda, hiszen a jelenség nagyon elterjedt: a magyar 10-18 évesek 88%-ának van profilja a közösségi médiában, 20%-uk már áldozatul esett az elektronikus bántalmazásnak, 10%-uk pedig maga is megpróbált ártani másoknak a cybertérben. Az UNICEF Magyarország most elindította #nemvagyegyedül kampányát, amelynek célja, hogy támogatást nyújtson azoknak a gyerekeknek, akik úgy érzik, hogy támadásnak vannak kitéve.
Hazánkba látogat a világhírű Moszkvai Balett Egy hamisítatlan téli szenzációval, 2018. december 3-án hazánkba látogat a Moszkvai Balett - a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. Csajkovszkij világhírű darabját Marius Petipa, Lev Ivanov és Anatoly Emelianov rendezte.
Börtönben szült - gyermekvédelemből kikerülő fiataloknak segít az SOS Gyermekfalvak Erika még nincs harminc éves, de már háromszor majdnem kisiklott az élete. Amikor elvették a szüleitől, amikor várandósan börtönbe került, és amikor tőle is elvették a kisbabáját. Az SOS Gyermekfalvak kampányával az állami gondoskodásból kikerülő fiataloknak szeretne segíteni, hogy legyen kihez fordulniuk, ha baj van.

Top hírek:
5 tipp, hogy megtartsd a kedvesed!
Szerelmi kötés: ígéret, hazugság, valóság
Kekszet is süthetsz az év gyógynövényével! A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya 2018-ban a levendulát választotta az Év Gyógynövényének. A levendula kedvező hatásairól és gasztronómiai felhasználásáról Rajcsik Enikőt, a Budai Allergiaközpont dietetikusát kérdeztük.
Így előzhetjük meg, hogy kiszáradjon a szemünk Ha gyakran érezzük, hogy kiszárad a szemünk, annak az oka lehet allergia, légszennyezés vagy akár az időjárás, sőt, járhat ez az életkorunkkal is. Ha figyelünk az alábbiakra, sokat enyhíthetünk a kellemetlen tüneteken. ...
Afta: hogyan kezeljük? Az afta a szájüregben lévő fájdalmas, élénkpiros széllel megjelenő, fehér tetejű fekély. Az apró gyulladás többnyire veszélytelen, ám igen kellemetlen lehet, hiszen fájdalmassá válik az étkezés, sőt a beszéd is. ...
Vakság: amikor elsötétül a világ A vakság nem önálló kórkép, hanem egy állapot, amely betegségek miatt is kialakulhat. ...