Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.

2018. május 24. 14:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László egész napra kitiltotta az LMP-s képviselőket az ülésről Mert Orbán-idézeteket lengettek az ülésteremben.

Kövér László fogadta a török elnököt
Kövér László: Kultúrharc folyik a magyarság ellen A magyar nyelvet, annak gyökereit és a magyar öntudatot támadták meg ebben a harcban.
Magyarországnak több tartaléka is van a munkaerőhiány megoldására Kövér László szerint így saját erőből is képes az ország megoldani a munkaerő hiányt.
Kövér László kiment a szabad, friss levegőre, és máris jobb kedve lett A házelnök csapatkapitányként futballozott Tiszaföldváron.
Az országzászlóvivő ki volt az irredenta vezető, akiért ennyire rajong Németh Szilárd? A magyaroknál magyarabb Urmánczy Nándor megszobrozása már fél évtizeddel korábban is botrányt kavart, amikor a Szabadság térből egykoron irredenta skanzent fabrikáló, leginkább a mai CÖF-öz hasonlíth...

Kövér László: A választás Európa jövőjéről szól majd A 2019-es európai parlamenti (EP-) választás a kontinens jövőjéről szól majd jelentette ki az Országgyűlés elnöke a lengyel parlament alsóházának, a szejmnek az elnökével közösen az M1 aktuális csato...
Bod Péter Ákos és a visszavont lapszám: "Az elmúlt 25-30 évben ilyen nem nagyon történt velem" Túl kritikus volt az állami járadékelvonással a Századvég folyóirat utolsó lapszáma, ezért fejezték le a vezetőségét, és irányították át kormánysegítő irányba. Bod Péter Ákos nem érti, miért őket kér...
Kövér László: nem hagyhatjuk, hogy a társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra jelentette ki az Országgyűlés elnöke.
Kövér László: Hazánkat ismét jogfeladásra akarják bírni Magyarország ismét egy olyan korszak küszöbén áll, amikor jogfeladásokra akarják bírni, újra el akarják vonni jogunkat, hogy megvédjük a saját határainkat.
Kövér László: Ha nem tudunk az emberi méltóságot sárba taposó liberalizmusnak ellent állni, holnapra nem lesz Magyarország Kossuth-szobrot avatott a minden értelemben fáradt házelnök.
Ciprus és Magyarország kapcsolata baráti Kövér László évtizedekre visszatekintve problémamentesnek és barátinak nevezte kedden Ciprus és Magyarország kapcsolatát, amelynek további erősítése a házelnök szerint a két ország közös érdeke - közö...