Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.

2018. május 24. 14:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak Francesco Cozzi genovai főügyész szerdán közölte, hogy negyvenkettőre nőtt a tragédia áldozatainak száma, és többen eltűntek.

Kövér László: Erősíteni kell kulturális jogainkat A politikai és gazdasági önrendelkezés megteremtése mellett szükség van a kulturális önrendelkezésünk megteremtésére is, jelentette ki az Országgyűlés elnöke.
"Meg fogjuk erősíteni a magyarság kulturális önrendelkezését is" A Kurultáj a magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fóruma - mondta Kövér László.
Kövér László részvéttáviratot küldött görög kollégájának Mély megdöbbenéssel értesült a halálos erdőtüzekről.
Van olyan politikus, akinek 674 ezer(!) forinttal nő a fizetése a megszavazott emelés után Az emelés ugyanis a parlamenti tisztségektől is függ. A magas pozícióban lévők alapból nagyobb összeget kapnak, így például Kövér László házelnöknek több mint félmillió forinttal dagad a pénztárcája ...
Rendkívüli ülést tart a parlament pénteken Ellenzéki kezdeményezésre rendkívüli ülést tart pénteken az Országgyűlés - derül ki a parlamenti honlapon a házbizottság keddi ülése után közzétett adatokból

A Kurultáj a magyar kulturális önrendelkezési igény kinyilvánításának legnépesebb fóruma A Magyar Törzsi Gyűlést az Országgyűlés elnöke köszöntötte szombaton Bugacon.
Elismerte, hogy ittasan vezetett Elismerte kihallgatásán is Burány Sándor, hogy ivott, úgy vezetett. A szonda szerint az országgyűlési képviselő hivatalosan: enyhe fokú alkoholos befolyásoltsággal vezetett. Elvették a jogosítványát é...
Németh Zsolt: A magyar diplomácia egyre hangsúlyosabban kezeli a nemzetpolitika kérdését Egyidejűleg vannak jelen a román politikában az együttműködésre utaló lépések és a magyarellenes intézkedések ezt mondta az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke az ECHO TV-ben.
Összegyűlhetnek az aláírások az Országgyűlés rendkívüli ülésére Az ellenzéki pártok célja, hogy horvát mintára vegyék le utólag a polgárok válláról az árfolyamkockázatot.
Hír: Az MSZP Erdélyben és Székelyföldön tárgyal nemzetpolitikai törekvéseiről Az MSZP szerint a Fidesz nyugodtan átkeresztelhetné a tusnádfürdői nyári szabadegyetem mottóját "átmenet a demokráciából a diktatúrába" elnevezésre - mondta Ujhelyi István, az ellenzéki párt EP-képvi...
Ez történt szerdán Tusványoson A nemzetpolitika bizonyított: a nemzet közjogi egyesítése gyakorlatilag befejeződött, a mai országgyűlés már nemzetgyűlésként működik.