Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése

Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.

2018. május 24. 14:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kövér László károsnak tartja, ha utolsó pillanatban írják át az alaptörvényt Pedig a Fidesz éppen erre készül. Ennyi erővel behozhatták volna az első éjszaka jogát, mondta az ügyet kirobbantó MSZP-s képviselő.

Kövér László: nekünk kommunistából is a legpocsékabb jutott Három évtizede "az utolsó pillanatban érkezett a szabadság lehetősége", mert a végén jártunk annak, hogy tudjuk, kik vagyunk hangsúlyozta az Országgyűlés elnöke.
Kövér László: A magyarok szerencséje, hogy ez egy békés ország Az Országgyűlés elnöke beszélt arról is, hogy mit gondol a mai baloldalról.
Megússza? Bár Kövér László szerint sok jobb egyetem van Magyarországon a CEU-nál, "sőt, mindegyik az", a házelnök kijelentését nem érdemes komolyan venni.
Kövér László szerint mindegyik magyar egyetem jobb, mint a CEU Szerinte nem nagy kunszt jobb egyetemet csinálni a CEU-nál.
Vége a pénzszórásnak: gazdasági válságra készül Orbán Kövér László szerint a legnehezebb négy évük következik.

Kihirdették Az Országház Bora 2018 pályázat nyerteseit Kövér László: A borkészítés tudománya a honfoglalás előtti időkben gyökerezik, majd a magyarok a Kárpát-medencében fejlesztették tovább.
Megnéztük, hogy áll a kormány Várba költözése, ránk szálltak a rendőrök A demokrácia ünnepe lesz, ha felköltözik a budai Várba a kormány, mondta Kövér László, és erre Gulyás Gergely szerint hamarosan sor is kerül. Megnéztük, hol tartanak ma a fejlesztések: Orbán Miniszte...
Unja a kampányt? Mert Orbán már elkezdte a következőt, 12 hónapig tart majd A miniszterelnök régi harcostársa, Kövér László szerint Orbán sokkal erőteljesebben fog politizálni, mint eddig. Másfél hónappal a választások után nem látszik, hogy Orbánnak feltűnt volna, hogy vége...
Kövér László: ami régen a marxista dialektika volt, az ma a politikai korrektség Kövér László házelnök szerint ismét eluralhatja életünket az idegen fegyverek árnyékában szárba szökkenő valóságtagadó ideológia, a nemzeti elvet tagadó internacionalizmus és szupranacionalizmus. Oszt...
Változatlan marad az ülésezési rend Nyugodt, kiegyensúlyozott törvényhozói munkára számít a következő parlamenti ciklusban Kövér László.
Kövér László harciasabb ellenzékiekre számít A házelnök beszélt arról is, hogy a kormány tagjainak munkaterhét látva sokszor potyautasnak érzi magát, hiszen hozzájuk képest kényelmes állást tölt be.