Nem akar kiszállni a túlkoros szegedi HÖK-elnök, újabb csatába kezdett

Több pert is elbukott Török Márk, de nem adja fel, most az Alkotmánybírósághoz fordult annak reményében, hogy a testület megsemmisíti majd a felsőoktatási törvény egy pontját, hogy ő 32 évesen is diákvezérként tengesse mindennapjait.

2018. május 25. 10:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy megélhetési diák A harminckét éves Török Márk 2003 óta járja az egyetemet, mondhatni, megélhetési diák, aki valószínűleg hisz az élethosszig tartó tanulás fontosságában.

Friss hírek
Kezdeményezte az ügyészség Dlusztusék letartóztatását Több mint 500 milliós költségvetési csalás gyanújával indult eljárás.
Váratlan fordulat: Merkel meghívta Orbánt Berlini meghívás landolt Orbán Viktornál – tudta meg Fideszes és kormányzati forrásból a
Átírhatja a francia alkotmányt a klímaváltozás Nicolas Hulot környezetvédelmi miniszter szerdán közölte: a környezetvédelmet szeretné az alkotmány első cikkelyébe foglalni a francia kormány – a környezetvédő szerveztek szerint ez erős jelkép lenne a Föld védelméhez
Kislánynak adott életet az új-zélandi miniszterelnök Megszületett Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök első gyermeke - adta hírül a BBC News
Egy időre búcsút inthetünk a nyárnak Ma még 34 fok, holnap már csak 20 fok lesz.
Hadházy nem csatlakozik más párthoz, inkább szövetségeseket keres Ha nem teszünk semmit, az Unión kívül találhatjuk magunkat fogalmazott a Népszavának adott miniinterjúban az egykori LMP-tag, Hadházy Ákos.

Alkotmánybírósághoz fordult a leválthatatlan HÖK-elnök, hogy maradhasson Két beadványt is benyújtott az Ab-hez.

Top hírek:
Ezekben az órákban egyáltalán nincs víz Cegléden Öreg volt a főnyomócső, nem bírta a nyomást.
Megnyugodhatnak a csolnokiak, elfogták a férfit, aki rettegésben tartotta ő A férfi 14 családot lopott meg.
Tíz évet kapott jogerősen a táborfalvai kenderkertész A férfi két magot vett három éve, és amikor 2016 elején razziázott nála a rendőrség, már 242 növénye volt. A termesztéshez szükséges áramot lopta, de az így okozott kárt az áramszolgáltatónak megfizette.
Így őrizte a Fidesz frakcióigazgatója, hogy mindenki jó gombot nyomjon a Stop Sorosnál
Két fiatal majdnem halálra vert egy férfit Surdon Többször fejbe rúgták, a férfi fejéből ömlött a vér.
Az ellenzék és szellemi holtudvara A valóságérzékelés magabiztossággal, erőszakossággal és harsánysággal nem ellensúlyozható.