Nem akar kiszállni a túlkoros szegedi HÖK-elnök, újabb csatába kezdett

Több pert is elbukott Török Márk, de nem adja fel, most az Alkotmánybírósághoz fordult annak reményében, hogy a testület megsemmisíti majd a felsőoktatási törvény egy pontját, hogy ő 32 évesen is diákvezérként tengesse mindennapjait.

2018. május 25. 10:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még mindig gender Már maga Szél Bernadett LMP-ideológus is felemelte szavát az egyetemi gender szak megszüntetése ellen, ugyanis kijelentette, az Alkotmánybírósághoz fordul.

Friss hírek
Esztergomnál kiszáradt a Duna egyik ága Drónfelvétel készült a súlyos aszályról.
Halálra gázolt a vonat egy embert Kisújszálláson 10-20 percet késnek egyes vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen vonalon.
A macskája nevében író, ellenzéki vezér fideszes szomszédja halálát kívánja Erzsi macska gazdája sajnálja, hogy az idős nőt nem ütötte agyon egy viharban kidőlt fa. Újabb balliberális aljasság.
Orbán és a tudósok nem vacsoráznak együtt Elmarad a miniszterelnök és a tudósok találkozója a Széchenyi István-emléknapon. Új időpontot keresnek.
Így változik a közlekedés az augusztus 20-i hétvégén A Lánchíd és az alagút mellett számos forgalmas útszakaszon, rakpartokon már péntektől korlátozás, megállási tilalom lép életbe
Hármas karambol a II. kerületben Az egyik autó a villamossíneken állt meg, így a villamos sem jár.

Az alkotmánybírósághoz fordult Klaus Iohannis Viorica Dancila miniszterelnök ellen önhatalmú döntése miatt tett panaszt.
Normakontrollra küldték a vízgazdálkodási törvényt Előzetes normakontrollra az Alkotmánybírósághoz küldte vizsgálatra Áder János köztársasági elnök hétfőn a vízgazdálkodási törvény vízkivételekkel összefüggő módosítását

Top hírek:
Teherautók karamboloztak Kaposvárnál Mindkét sofőr megsérült.
Kosdi tragédia: a lomok között éget halálra az ötéves kisfiú A gyerekek egy öngyújtóval játszottak a gázpalackok között.
Az esztergomi buszmegállóban tombolt egy férfi Tört-zúzott, végül a biztonsági őrök fékezték meg.
Többször is beismert egy gyilkosságot egy csongrádi férfi, de senki nem hitt neki Nagyotmondó embernek ismerték, nem foglalkoztak vele. Most kiderült, hogy igazat mondott.
Munkagép szakított át egy gázvezetéket, evakuálják a környéket Száz méteres köretben minden lakóépületet kiürítenek.
Az állam belenézne az ön televíziójába is Jelenleg nincs napirenden a televíziós nézettség mérésének államosítása talán így foglalható össze nem szó szerint, de a legrövidebben a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NMHH) HVG-nek írt hivatalos közleménye. Iparági forrásaink szerint azonban egyre erősebb a szakmában az a hír, hogy a rádiók hallgatottsága után a tévék nézettsége is "hatósági felügyeletet" kap.