Molnár Ferenc nélkül nem lenne Liverpool-himnusz

A pesti bukás után a Liliom világhódító útra indult, a You'll Never Walk Alone pedig a darab musicalfeldolgozásához íródott.

2018. május 25. 10:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A francia vb-edzőtáborból hoz csatárt Klopp Futószalagon erősít a Liverpool is.

Olyan bűz terjengett az angol városban, hogy senki nem mert kimenni a lakásából Liverpool egyik kerületében iszonyatos bűz terjengett, ami a helyieket a négy fal közé kényszerítette. Fazakerley lakói arról panaszkodtak, hogy olyan átható bűz telepedett otthonaikra, hogy hiába a v...
Guardiola eltiltva, a Liverpool meg fizethet A tréner kapcsolatban maradt a kispaddal, ami olyankor már tilos!
Gólparádé! Nézd vissza a Liverpool legizgalmasabb meccseit! A csapat, amely elöl és hátul is életveszélyes! A Vörös szezonjának legjava: nézd vissza a Liverpool idei legizgalmasabb Premier League-meccseit. 
Fellélegezhet Egyiptom: Szalah játszhat a vébén Nevezik a keretbe, nem annyira súlyos a Liverpool sztárjának sérülése.
Bogdán Ádám örömmel igazolna Olaszországba A Liverpool magyar válogatott kapusa is vigasztalta a Bajnokok Ligája döntőjében óriási hibákat védő csapattársát Wed, 05/30/2018 - 21:33

A Liverpool máris bekezdett, leigazolták Fabinhót Brazil válogatott középpályással erősített a Liverpool Tue, 05/29/2018 - 19:51
Máris megvan a Liverpool első nyári igazolása Máris megerősítette középpályáját a Liverpool FC, alig néhány nappal az elveszített BL-döntőt követően.
Halálosan megfenyegették a Liverpool-kapust Karius BL-t nyert a Real Madridnak.
CR kisajátította a Bajnokok Ligáját, majd elköszönt a Real-szurkolóktól Lehet, hogy a csodagólt szerző Bale (is) távozik. A Liverpool nem bírta el Szalah sérülését.
Ezt várja a Liverpool magyar kapusa a BL-döntőtől Bogdán Ádám szerint a Real Madrid és a Liverpool is erősebb támadásban.
A Real Madrid visszaadott ezer jegyet a BL-döntőre Ettől még nem lesz töb Liverpool-szurkoló a stadionban.