Úszó szigetek Indiában

A Loktak-tó nem csak arról nevezetes, hogy az Északkelet-India legnagyobb édesvízi tava, hanem azokról a képződményekről is, amelyek a vízfelszín jelentős részét borítják.

2018. május 27. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Indiában mostantól a Facebook közvetíti a spanyol bajnokságot 350 milliós piacot támadnak a La Liga vezetői.

Több mint 30-an meghaltak az áradások miatt Indiában Az elmúlt száz év egyik legsúlyosabb monszunévada pusztít Indiában.
Árvíz Indiában Az esős évszak általában június és szeptember között okoz áradásokat a dél-ázsiai országban.
Megnyílt az első IKEA Indiában és egyből gigadugó lett A svéd húsgolyócskák megérkeztek a világ leggyorsabban növekvő középosztályához.
Szemünk előtt zajló történelem: megnyílt az első Ikea Indiában Egy laza 7-8 milliós városban nyitotta meg első indiai boltját a svéd bútorgyártó, írja a BBC. A több mint öt hektáros alapterületű Ikea Haidarábád modern, üzleti központjában található. Itt...
Megnyílik az első indiai Ikea Megnyitja első áruházát Indiában az Ikea, a világ legnagyobb bútor-kiskereskedelmi konszernje. Jesper Brodin, az Ikea vezérigazgatója a hivatalos megnyitást megelőző napon, szerdán tartott...

Gyermekrabló hamis hírek miatt lincselnek ártatlanokat Egymás után ver agyon ártatlan embereket a feldühödött, felheccelt tömeg Indiában, akiket azzal vádolnak, hogy gyerekeket akarnak elrabolni. A hatóságok által feljegyzett, hivatalos áldozatok száma az...
GDPR-szerű szabályozást fontolgat India Sok ponton visszaköszön az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete az Indiában megjelent törvénytervezetben.
Négymillió ember állampolgársága a tét Nagy az ijedelem Indiában, de Újdelhi szerint csak a szomszédos Bangladesből érkező illegális bevándorlókat akarják kiszűrni.
Indiában halálbüntetés jár a 12 év alatti lányok megerőszakolásáért Hétfőn elfogadta a parlament a törvénymódosítást.
29 nőt megerőszakoltak, egyet meg is öltek Egy szociális menedékházban támadtak rájuk Indiában.
Tovább menetel a Samsung Indiában A J széria nagyon népszerű arrafelé, még szerencse, hogy nemrég bővítették a kapacitásokat. Nem is felejtik el megemlíteni, hogy a világ legnagyobb gyárában készültek a telefonok.