Úszó szigetek Indiában

A Loktak-tó nem csak arról nevezetes, hogy az Északkelet-India legnagyobb édesvízi tava, hanem azokról a képződményekről is, amelyek a vízfelszín jelentős részét borítják.

2018. május 27. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szerepsokszorozás rejtelmei Az ördög Indiában 4. rész Hogyan lehet hét szerepet kiosztani huszonhárom embernek Valcz Péter indiai jegyzete ezt is megmutatja.  [...] Bővebben!

Hogy lehet parfümmel tigrisre vadászni? Két éve nem sikerült elfogni a T-1 nevű gyilkos anyatigrist Indiában. Most bevetik Calvin Kleint.
Pusztító erővel érkezik egy ciklon: 300 ezer embert evakuáltak Indiában A széllökések elérhetik akár a 165 kilométer/órás sebességet is.
Kisiklott egy expresszvonat Indiában, legalább öten meghaltak fotók A szerelvény két kocsija a vágányokon keresztben állt meg.
Atomenergia-megállapodást kötött India és Oroszország Nukleáris energetikai együttműködési megállapodást írt alá Oroszország és India, amely szerint az orosz fél növeli a helyi beszállítók arányát Indiában, valamint a felek bővítik együttműködésüket...
Ördög a részlegekben Az ördög Indiában, 3. rész Elkezdődtek Molnár Ferenc Az ördög című darabjának próbái, amelyet Valcz Péter állít színpadra indiai színműs hallgatókkal. A rendező harmadik jegyzete. [...] Bővebben!

Csattant a bilincs a Microsoft kamu alkalmazottain Két tucat terméktámogatásos csalót vettek őrizetbe Indiában.
Eddig hivatalosan 259 ember halt bele a szelfizésbe A legtöbb szelfihalál Indiában, az Egyesült Államokban és Pakisztánban történik.
Már több mint 250-en haltak bele a szelfizésbe 2016 után jött a nagy ugrás a szelfi-halálokban, Indiában okozza a legnagyobb veszélyt.
Megölte a barátját, majd levágott fejével besétált a rendőrségre Igazán furcsa véget ért egy brutális történet Indiában: két férfi összeszólalkozott egy karneválon Mandyaban, amiből később komoly dulakodás lett. A konfliktus kiindulópontja az volt, hogy a 36 éves G...
Putyin a haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Indiában Az orosz-indiai haditechnikai együttműködésről is tárgyalni fog Vlagyimir Putyin orosz elnök Narendra Modi indiai kormányfő indiai kormányfővel a hét második felében - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml...
Boldogságtól fordítani Az ördög Indiában Elkezdődtek Molnár Ferenc Az ördög című darabjának  próbái, amelyet Valcz Péter  állít színpadra indiai színműs hallgatókkal. A rendező jegyzete. [...] Bővebben!