Bertold Brecht: A gömbfejűek és a csúcsfejűek

A Nemzeti Színház évadának utolsó bemutatója Zsótér Sándor rendezésében. Egy Rémmese.

2018. május 30. 21:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csíksomlyói passió a hegynyeregben A csíksomlyói hegynyeregben mutatja be augusztus 18-án a Csíksomlyói passiót a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes.

Meghalt Kerényi Imre Meghalt Kerényi Imre Kossuth díjas rendező, régóta beteg volt. Meghatározó rendező és színházvezető volt negyven éven át, volt a Nemzeti Színház rendezője, 15 évig vezette a Madách Színházat és osztál...
Cserhalmi továbbra sem tud játszani A Nemzeti Színház új Az ember tragédiája feldolgozásában ő lett volna Lucifer, de végül fiatal színészek osztják majd meg egymás között a szerepet.
A cirkusz mint életmetafora Kritikák A cirkuszhercegnőről Kálmán Imre operettje a Margit-szigeten a Miskolci Nemzeti Színház társulatával. [...] Bővebben!

Több száz erdélyi fellépővel mutatják be a Csíksomlyói passiót Augusztus 18-án a csíksomlyói hegynyeregben mutatják be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közös előadását. [...] Bővebben!
Több száz erdélyi fellépő a Csíksomlyói passióban Több száz erdélyi szereplővel, valamint az eredeti szereplőgárdával augusztus 18-án a csíksomlyói hegynyeregben mutatja be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Csíksomlyó...
Idén is megrendezik a barokk esküvőt Idén is megrendezik Győrben a barokk esküvőt, ezúttal azonban fiatal színjátszók alakítják az ifjú párt, a násznépet pedig a Győri Nemzeti Színház művészei játsszák. Az eseménysorozatra új helyszínen,...
Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös bemutatója a Fővárosi Nagycirkusz közreműködésével.
Aquapark és kaszinó is épült volna a Nemzeti Színház mellé - A HÉV-et se kellene már látni. Millenniumi Városközpont-tervek egykor és ma A HÉV-nek pedig rég föld alatt kellene robognia. Millenniumi Városközpont-tervek egykor és ma.