Június 1-jén Kőszegen színre viszik a nyarat

A Kőszegi Várszínház idén ünnepli megalakulásának 36. évfordulóját.

2018. június 2. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Négy bemutató a Kőszegi Várszínház nyári évadában A Kőszegi Várszínház 36. évada a szervezők szándéka szerint idén is a magyar szabadtéri színjátszás sokszínűségét, műfaji sokoldalúságát kívánja bemutatni. [...] Bővebben!

Friss hírek
Gigantikus pucér csoportképet fog készíteni a világhírű művész egy áruház parkolójában Spencer Tunick megkapta az ausztrál Woolworths szupermarketlánctól az engedélyt arra, hogy az áruház egyik parkolójában több száz meztelen embert fényképezzen le egyszerre.
Használt ruhákat lehet adományozni az Örkény Színháznak Egy őszi bemutatójuk díszletéhez nagy mennyiségű használt ruhára van szükségük. Zsákokban várják az adományt.
Narancsmagkiköphetnék, avagy helyesen beszél ön magyarul? Meghökkentő nyelvi furcsaságok hámozhatóak ki a most megjelenő, minden eddiginél részletesebb magyar nyelvtan angol betűtengeréből.
Darth Vaderrel köszönti az apákat Mark Hamill Ezt a ziccert nem hagyhatta ki apák napján.
Zseniális reklámot rendezett a vb-re az argentinok réme - videó Aki csapata első világbajnoki meccsén kivédte Messi büntetőjét.
Több száz hobbitfanatikus csatázott egy cseh erdőben - fotók Évek óta összegyűlnek az egyik csehországi erdőben a legkeményebb A hobbit-rajongók, hogy a regény híres csatáját megelevenítsék.

Június 1-jén Kőszegen színre viszik a nyarat A Kőszegi Várszínház idén ünnepli megalakulásának 36. évfordulóját.

Top hírek:
Magyar diákok külföldön: hazajönnének, csak engedjék őket használni a tudásokat Arra trenírozzák a hallgatókat, hogy sikeresen felvételizzenek külföldi top egyetemekre, de azt is szeretnék, hogy minél több diplomás visszatérjen. A Milestone Intézet alapítóival, Léderer Dániellel és Greskovits Györggyel beszélgettünk.
Botrányba fulladt az Arcade Fire énekesének budapesti meglepetésbulija
Itt egy nagy meglepetés Beyoncétól és Jay-Z-től Most először közös albumot adott ki a házaspár.
Fejvadászok jobbról: indul az újabb kultúrharc Hiába foglalta el a NER a kulturális intézményeket, mégsem sikerült jobboldali kultúrát teremteni. De Orbán most új rohamra indul.
Fesztiválról fesztiválra: mutatjuk, mit tehet idén nyáron Összeszedtük az ország összes jelentősebb fesztiválját. Kattintson és válasszon!
Ma 60 éves a 80-as évek fülledt hangulatát felejthetetlenül megéneklő díva A Trabant együttes énekesnője, Méhes Marietta több film színésznője néhány év alatt írta be magát a magyar underground történetébe.