Bizarr kisfilmmel traktálta az amerikai elnök Kim Dzsongunt

Két férfi, két vezető, egy végzet!

2018. június 12. 14:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Dzsongun nem reagált az elsőre, Putyin ismét meghívta Azt kérte, vegyen részt szeptemberben Vlagyivosztokban egy gazdasági fórumon.

Kim Dzsongun jól megtekintett egy...
Gazdasági segítséget kér Kim Dzsongun az atommentesítésért Észak-Korea szerint most Washingtonon a sor, hogy mutassa jó szándékát.
Kim Dzsongun mégsem akar megválni az atomrakétáitól? Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint az észak-koreai fegyverkezési program nincs összhangban a nukleáris leszerelésre vonatkozó, az ország vezetője által hangoztatott elkötelezettséggel.
Kim Dzsongun levelet írt Trumpnak A vezetők célja, hogy előmozdítsák a kötelezettségvállalásokat.

Trumpnak kezd leesni, hogy Kim Dzsongun átverte Phenjan szinte semmit nem tesz a nukleáris arzenálja leépítéséért a szingapúri csúcs óta. A rezsim olcsón akarja boldoggá tenni Trumpot, ami eddig remekül megy.
Ezért ugyanaz jár Észak-Koreában, mint a kábítószer előállításért Veszélyes üzletben utaznak a gazdálkodók, de van, ami Kim Dzsongun haragjánál is rosszabb.
Végül csak betartja a szavát Kim Dzsongun? Washington szerint rakétatelepet bontanak Észak-Koreában.
Irán nem hagyja magát: a háborúk háborúja jöhet Irán elnöke, az elődjéhez képest mérsékelt Hasszán Rohani figyelmeztette Donald Trumpot: ha túlfeszíti az ellenségeskedést Iránnal, a háborúk háborújával, illetve ahogy szó szerint fogalmazott, minden...
Így újítja meg a gyárlátogatás műfaját Kim Dzsongun Az atomhős szerepének betöltése után, most gazdasági reformerként járja országát.