Bizarr kisfilmmel traktálta az amerikai elnök Kim Dzsongunt

Két férfi, két vezető, egy végzet!

2018. június 12. 14:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hogyan keveredett Trump és Kim Dzsongun az egykori kalózszigetre? Több helyszín is felmerült, de Szingapúr volt a befutó a történelmi csúcstalálkozóhoz. Semleges terep, ultrabiztonságos és jól kipróbált rendezvényhelyszín. Már nem csak a hasonmásaik vannak ott, Kim ...

Rejtélyes repülő érkezett Észak-Koreából Szingapúrba Igen ritkán fordul elő, vagy talán még elő sem fordult, hogy közvetlen járat repüljön Phenjanból Szingapúrba, de most ez történt. Kim Dzsongun még nem volt rajta, ő a következővel jön, ha minden igaz....
Trump és Kim Dzsongun a történelem egyik legfurcsább csúcstalálkozójára készül Az aszimmetrikus hadviseléssel megvívott proxy és hibrid háborúk után most Donald Trump és Kim Dzsongun találkozójával hamarosan megismerheti a világ az aszimmetrikus diplomácia hibrid csúcstalálkozój...
Trump meghívná Kim Dzsongunt a Fehér Házba De arra is kész, hogy felálljon a tárgyalóasztaltól Szingapúrban.
Sötét múltja van a szigetnek, ahol Trump és Kim Dzsongun találkozik Több ezer embert mészároltak le Sentosán.
Trump és Kim Dzsongun csúcstalálkozója a szingapúri Sentosa szigetén lesz A találkozót június 12-én, helyi idő szerint reggel 9-kor (közép-európai idő szerint hajnali 3-kor) tartják.

Bejelentették az amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó kezdetének időpontját Magyar idő szerint hajnali 3-kor kezdi meg a találkozót Donald Trump és Kim Dzsongun Szingapúrban.
Kim Dzsongun találkozni fog Aszaddal A szír elnök lenne az első vezető, aki személyesen tárgyalna az észak-koreai diktátorral Phenjanban.
Mégis megtartják a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozót Erről az amerikai elnök tett bejelentést pénteken este, miután levelet kapott a diktátortól.
Meghívást kapott Moszkvába Kim Dzsongun Váratlanul találkozott Lavrov az észak-koreai vezetővel, megy a versenyfutás Phenjanért.
Ki ez a hírhedt alak, aki Kim Dzsongun és Trump találkozóját készíti elő? Egy észak-koreai tábornok New York-ba utazott tárgyalni. Kim Dzsongun nem véletlenül bízik a gunyoros és kemény férfiban.
New Yorkban tárgyal Észak-Korea embere az amerikai külügyminiszterrel A júniusi szingapúri csúcstalálkozót készítik elő Kim Dzsongun és Donald Trump között.