Nádai Anikó ciki helyzetbe került a kamerák előtt - Ezt nem felejti el

Adásba is került az a nevetséges helyzet, amibe Nádai Anikó került.

2018. június 12. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így is lehetne promózni a Való Világot... Ha már egyszer a pénzben fürdő Nádai Anikó és Puskás Peti adva van, ugye.

Friss hírek
Magára hagyta kisfiát, szívfacsaró felvétel készült róla - videó Egy a huszas éveiben járó texasi anya  ki tudja miért , úgy döntött:  elhagyja alig egy-két éves kisfiát. Egy vadidegen ház elé cipelte az összes holmijával együtt, majd vissza sem nézve elfutott. Szívszorítóan szomorú a látvány, ahogy miután az anya csönget, majd bedörömböl a bejárati ajtón, elszalad, magára hagyva összezavarodott csöppséget.
Kiderült, melyik ételben rejlik a hosszú élet titka - mégis alig esszük Egy csomó betegség megelőzhető lenne vele.
Ez volt Britney Spears nagy bejelentése Az énekesnő nemrég kijelentette, hogy nagy hírrel készül rajongóinak. Eddig mindenki tűkön ülve várta mi lehet az, és most végre kiderült!
Dakota Johnson a legdögösebb Chanel-lány, ezt a szettet nézd! Bármit magára vesz, abban tökéletes
Könnyen lehet, hogy ez az évtized legkínosabb beszélgetése - videó
Arsenal-Leicester élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A premier league 9. fordulójának zárómeccsét végigizgulhatod csatornánkon.

Végre! Nyilvánosan vállalja érzelmeit Nádai Anikó és udvarlója! Fotók Nemrég elismerte, újra szerelmes - úgy tűnik, már nyilvánosan is vállalják érzéseiket.

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
Így reagált a Wellhello a zenekartagok kilépésére A csapat közleményt adott ki.
Átvonuló hideg légörvény időjárás-jelentés, 2018. október 18., ...
Ilyen Katalin hercegné és Fülöp herceg kapcsolata valójában - A szakértő buktatta le őket Egy testbeszédszakértő világított rá, milyen is a két előkelőség kapcsolata.