Ez elég para: pszichopata mesterséges intelligenciát fejlesztettek amerikai kutatók

Mindenhol gyilkosságot és halálesetet lát az első "pszichopata" mesterséges intelligencia, amelyet amerikai kutatók alkottak meg.

2018. június 13. 9:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Doll: Beleadunk mindent, aztán meglátjuk, mit hoz a sors A Ferencváros német vezetőedzője abban bízik, hogy sokan buzdítják majd a csapatot július 12-én.
Megszűnik a tranzakciós illeték, de nem biztos, hogy a fogyasztó is jól jár Egy fontos pont hiányzik a törvényjavaslatból.
Ezek a legmenőbb zamatos gyümölcsök ihlete körömminták
Először nyert ázsiai csapat dél-amerikai ellen A kolumbiaiak feletti keddi 2-1-es sikerrel a japán az első ázsiai válogatott, amely labdarúgó-világbajnokságon dél-amerikai csapatot legyőzött.
Az év legnagyobb felfordulása: öt napig a feje tetejére áll Budapest Hétvégén rendezik a Red Bull Air Race-t. Már most esélytelen eljutni több helyre tömegközlekedéssel.
Enyhítést kért a táborfalvi drogkereskedő még 3 évet kapott A kábítószer-kereskedő sokallta a hét év fegyházbüntetést , ezért fellebbezett az ítélet ellen. Így járt.

Top hírek:
A júliusi NATO-csúcsig nem lesz PutyinTrump találkozó A két elnök júliusban találkozhat egymással, amikor Trump a NATO-csúcsra Európába utazik.
Neymar meghallotta a kritikákat, megszabadult a cérnametéltsérójától A világ legdrágább focistájának mostantól a játékával kell a címlapokra kerülnie.
Megfejtették a rejtélyes szörny titkát DNS-vizsgálat segítségével tudták megállapítani, milyen állat is ez furcsa ragadozó. Nem vérfarkas.
Ismét Pekingben tárgyalt Kim Dzsongun Peking eltökélt a Phenjannal ápolt kapcsolatok megerősítésében és fejlesztésében.
Szalah 11-esből szépít: OroszországEgyiptom 3:1 Kevesebb mint 10 perc van hátra az A-csoport harmadik meccséből.
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.