Ez elég para: pszichopata mesterséges intelligenciát fejlesztettek amerikai kutatók

Mindenhol gyilkosságot és halálesetet lát az első "pszichopata" mesterséges intelligencia, amelyet amerikai kutatók alkottak meg.

2018. június 13. 9:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Veszélyben a nyugdíjasok: Étrend-kiegészítővel csalják ki a pénzt Több ezer forintot követel egy étrend-kiegészítő gyártásával és forgalmazásával foglalkozó külföldi cég egy pásztói nyugdíjastól. Az asszony állítja: nem ismeri őket és sohasem rendelt tőlük semmit. Mégis fizetésre akarják kényszeríteni.
Szexet akarok! esett neki támadója a futónőnek Futás közben támadta meg és akarta szexre kényszeríteni egy férfi a hétszeres magyar bajnok futónőt, Makai Viktóriát. Férje, László mentette meg az erőszakolástól.
Konrád rájött, hogy Tünde a gyilkos? - Szerda 19.50 A rendőrség nem talál semmit, ugyanis előre figyelmeztetve lettek a gyanúsítottak. Szabi megpróbálja rendezni a kapcsolatát Borival, Konrád pedig elkezd gyanakodni.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Ausztrália kész Izrael fővárosaként elismerni Jeruzsálemet Elkötelezett hívei maradnak az izraeli-palesztin konfliktus rendezésének.
Kedden szavaz az Országgyűlés a Sargentini-jelentésre adott válaszról itt követheti élőben A szavazások után hat javaslat általános vitáját folytatják le.
Hogyan érhető el a versenyképességi fordulat Magyarországon? A cél a jövedelemadó egyszámjegyűre és az államadósságon belüli devizaarány nullára csökkentése.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.