Kigyulladt egy 3000 négyzetméteres raktárépület Angyalföldön

Harminc tűzoltó oltja a lángokat.

2018. június 13. 9:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Karambol Angyalföldön Egy ember megsérült a balesetben.

Friss hírek
Kiderült mit lépett Soros Több nagy befektetési alap és vállalat is közzétette, mibe fektettek az utóbbi időben, így fény derült Soros György és Warren Buffett legutóbbi lépéseire is.
5 álomszép pulóver, ami nélkül nem kezdődhet el az idei ősz Ideje felkészülni a hűvösebb időszakra is!
2,5 milliárd forintot kap a Vidi akkor is, ha az összes európai kupameccsét elveszíti Egy BL-csoportkör azonban 5,2 milliárd forint bevételt jelentene.
A Paks II. cégénél negyvenegyen kapnak 2 milliós fizetést A cég szerint a jó szakembereket meg kell fizetni.
Több mint félmilliós látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál Minden eddiginél többen, 565 ezren látogattak ki a kedden zárult Sziget fesztiválra, amely hétből három napon is teltházas volt. A szervezők már a jövő évi programot tervezik, az első 2019-es sztárfellépő neve akár egy hónap múlva ismert lehet.
Több mint 300 migránst mentettek ki csónakjaikról a spanyol hatóságok Háromszázhatvanegy, Spanyolország partjai felé tartó migránst mentettek ki kilenc csónakról szerdán a spanyol fejlesztési minisztérium alá tartozó Tengerbiztonsági és Mentési Egyesület (SASEMAR) tagjai.

Angyalföldön most építenek korcsolyapályát, és használni is lehet - Szuper családi programokat mutatunk A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

Top hírek:
Folyamatosan nő az áldozatok száma, már 42 halottat emeltek ki a romok alól Három gyerek is van a leomlott viadukt áldozatai között.
Már 35 halottja van a genovai hídomlásnak Százak kutatnak a híd alá szorult emberek után.
Kiszámoltuk: félhavi fizetés az összeg, ami alatt nem úszod meg az iskolakezdést Számot vetettünk, mennyi az annyi, ha iskolába megy a gyerek.
Sivalkodhatnak a ballibek: Trianonnak és a vörösterror áldozatainak is lesz emlékhelye a Kossuth térnél Megszületett a kormányhatározat, amely alapján Nagy Imre szobrát hamarosan eltávolítják a Vértanúk teréről, hogy helyet adhassanak az 1919-es vörösterror, a kommün áldozataira emlékeztető szobor visszaállításának. Új helyen, az Alkotmány utca és a Kossuth tér kereszteződésében pedig 2020-ra felállításra kerül majd a Nemzeti Összetartozás Emlékhelye, azaz egy Trianon-szobor.
Falfestésre írt ki pályázatot a MÁV Az aluljárókat tennék szebbé.
Hazatérhettek a török határon áttévedő görög katonák Repülőgépen vitték őket haza.