Hiphopot kedvelő kutya gazdát keres: örökbefogadás soha nem volt még ilyen személyes

És te milyen zenei ízlésű kutyát fogadnál örökbe? Szuper kezdeményezést mutatunk.

2018. június 13. 10:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Ilyet még nem láttál: Mona Lisa és társai a Szigeten veretik Egyetértünk az egyik kommentelővel: zseniális.
Fergeteges programok az augusztus 20-i hétvégére: ha még nem tudod, hova menj Megannyi izgalmas és emlékezetes élmény vár a hosszú hétvége mindhárom napján.
Több tonnás cukiságbomba: így habzsolnak a Veszprémi Állatkert elefántjai Félix, Nuka és Dinkar, a Veszprémi Állatkert három termetes ázsiai elefántja nem véletlenül a közönség nagy kedvence. Hát nem édesek, ahogy majszolják kedvenc csemegéjüket?
Teréz anyától Audrey Hepburnig: A legnagyobb női sztárok bőrébe bújtatják ezt a csöppséget - fotók Jenelle Wexler előszeretettel bújtatja négy hónapos kislányát ikonikus női karakterek, közszereplők bőrébe, ezzel tisztelegve az erős és sikeres hölgyek előtt. A kis Liberty Jaine Wexler volt már Kleopátra, II. Erzsébet Királynő, Jeanne d'Arc és Teréz anya is. Először Frida Kahlónak öltöztettem be és remekül sikerültek a fotók, így folytattam ezt az egészet és minél több erős nő képébe szeretném bújtatni majd őt.
Bruce Willis és lányai közös fotón - Demi Moore szépségét örökölték Az akciósztár megmutatta szépséges lányait.
Szeretünk Raymond - V. 16. rész Az ikrek tündérek lesznek az iskolai darabban. Franknek és Raymondnak ez nincs az ínyére.

Top hírek:
Nem hiszi el, most mivel akar a reflektorfénybe kerülni Meghan Markle apja Úgy tűnik, Harry herceg újdonsült feleségének apja mindent megtesz, hogy bekerüljön a bulvárlapokba: vagy azon panaszkodik, hogy II. Erzsébet képtelen találkozni vele, vagy kamu paparazzi-képekkel borzolja a kedélyeket, vagy egész egyszerűen zsarolásba kezd - Thomas Markle célja láthatóan mindig ugyanaz: valamilyen úton-módon profitálni Meghan újdonsült családjából.
Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.
Nem ilyen izgalomra vágynak a szurkolók  Spíler2-t akarunk! Már tényleg csak néhány óra, és sípjába fúj a játékvezető a 201819-es spanyol labdarúgó-bajnokság első meccsén (GironaValladolid 20:15, majd BetisLevante 22:15). Mai lapszámunk nyomdába küldésekor azonban még mindig ugyanaz volt a helyzet, amit tegnap felvázoltunk: egyik nagy műsorszolgáltató csatornakínálatában sem volt benne a La Liga meccseit Magyarországon közvetítő Spíler2.
Kiderült az Eredet című film vége! Már tudjuk, hogy álom-e vagy valóság Eddig mindenki azon agyalt, vajon tovább pörög-e az a bizonyos búgócsiga, vagy megáll.
Évfordulós utazást szervezett feleségének Balira - Ami ott történt, az meg sem fordult a férj fejében A férfi mindent megtett, hogy romantikus és boldog legyen az évfordulójuk, ám a dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogyan szerette volna.
Boxi - 11. rész Forgalmi dugó