Hiphopot kedvelő kutya gazdát keres: örökbefogadás soha nem volt még ilyen személyes

És te milyen zenei ízlésű kutyát fogadnál örökbe? Szuper kezdeményezést mutatunk.

2018. június 13. 10:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezek a legmenőbb zamatos gyümölcsök ihlete körömminták
Esküvője napján legszívesebben elvált volna - A magyar sportoló meglepő kijelentést tett Egerszegi Tamás és a 2014-es Miss Earth Hungary, Sydney van den Bosch esküvője túl jól sikerült.
Végre láthatta a gyerekeit Brad Pitt
Váratlan utazás - VII. évad 10. rész Eliza néni 90. születésnapja közeleg. Janet és Abigail vitába szállnak az ajándékot illetően. Egyikük egy rég nem látott rokont is meghív a jeles napra. 
Így veszítette el első vb döntőjét a magyar válogatott - csütörtök 23.45 Az I/I stúdiójának vendége lesz az MSZP új elnöke, majd szó esik technológiai forradalom magyar vonatkozásairól és a magyar labdarúgó-válogatott első elveszített világbajnoki döntőjéről is. 
Majka L.L. Juniorról: Ha nyeregben érzi magát, nincs ellenség arcban A Tojáskvízben brillírozott L.L. Junior, nemcsak gyorsaságban, hanem tudásban is volt mire arcoskodnia a rappernek.

Top hírek:
Ilyen a prostituáltak élete a valóságban: egy férfi 5 éven keresztül fotózta őket A fotós Nevadába utazott, hogy belessen néhány legális bordélyház életébe. Volt egy elképzelése arról, hogy mit lát majd ott, de ez egyáltalán nem igazolódott be.
12 életbevágó szabály, ami megmenthet, ha medvével találkozol - A szakértőktől Manapság nem árt tisztában lenni azzal, hogyan védekezhetsz egy medve ellen.
Nem adományozhat többet: börtönnel fenyegetik a Sperminátort, ha több ondót csapol videó18+ Külön az ő spermájára várnak az izraeli kórházakban, a minisztérium megelégelte.
Farkasházi Réka 2 hetes kislánya igazi kis hajasbaba - Cuki fotót posztolt Farkasházi Réka harmadik gyermeke június 4-én született.
Sandra Bullock rettegett a porducertől Sandra Bullock elismerte: rettegett Harvey Weinsteintől. Bár a producer disznóságai csak tavaly kerültek nyilvánosságra, azért a színfalak mögött elfordult, hogy megelőzte őt a hírneve, sőt Hollywood­ban jó ideje nyílt titoknak számított Weinstein agresszív rámenőssége. Sokan azonban a befolyása miatt nem mertek tenni semmit ellene.
Átmenetileg többfelé kánikula jön időjárás-jelentés, 2018. június 19., ...