Vekerdy Tamás: Nemzetpusztító baj van az iskola körül

A pszichológus szerint a '80-as évek iskolája " a gyerekeket és tanáraikat sokkal kevésbé kínzó, gyötrő, és pusztító volt, mint a mai."

2018. június 13. 15:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült mit lépett Soros Több nagy befektetési alap és vállalat is közzétette, mibe fektettek az utóbbi időben, így fény derült Soros György és Warren Buffett legutóbbi lépéseire is.
5 álomszép pulóver, ami nélkül nem kezdődhet el az idei ősz Ideje felkészülni a hűvösebb időszakra is!
2,5 milliárd forintot kap a Vidi akkor is, ha az összes európai kupameccsét elveszíti Egy BL-csoportkör azonban 5,2 milliárd forint bevételt jelentene.
A Paks II. cégénél negyvenegyen kapnak 2 milliós fizetést A cég szerint a jó szakembereket meg kell fizetni.
Több mint félmilliós látogatócsúccsal zárt a Sziget fesztivál Minden eddiginél többen, 565 ezren látogattak ki a kedden zárult Sziget fesztiválra, amely hétből három napon is teltházas volt. A szervezők már a jövő évi programot tervezik, az első 2019-es sztárfellépő neve akár egy hónap múlva ismert lehet.
Több mint 300 migránst mentettek ki csónakjaikról a spanyol hatóságok Háromszázhatvanegy, Spanyolország partjai felé tartó migránst mentettek ki kilenc csónakról szerdán a spanyol fejlesztési minisztérium alá tartozó Tengerbiztonsági és Mentési Egyesület (SASEMAR) tagjai.

Top hírek:
Folyamatosan nő az áldozatok száma, már 42 halottat emeltek ki a romok alól Három gyerek is van a leomlott viadukt áldozatai között.
Már 35 halottja van a genovai hídomlásnak Százak kutatnak a híd alá szorult emberek után.
Kiszámoltuk: félhavi fizetés az összeg, ami alatt nem úszod meg az iskolakezdést Számot vetettünk, mennyi az annyi, ha iskolába megy a gyerek.
Sivalkodhatnak a ballibek: Trianonnak és a vörösterror áldozatainak is lesz emlékhelye a Kossuth térnél Megszületett a kormányhatározat, amely alapján Nagy Imre szobrát hamarosan eltávolítják a Vértanúk teréről, hogy helyet adhassanak az 1919-es vörösterror, a kommün áldozataira emlékeztető szobor visszaállításának. Új helyen, az Alkotmány utca és a Kossuth tér kereszteződésében pedig 2020-ra felállításra kerül majd a Nemzeti Összetartozás Emlékhelye, azaz egy Trianon-szobor.
Falfestésre írt ki pályázatot a MÁV Az aluljárókat tennék szebbé.
Hazatérhettek a török határon áttévedő görög katonák Repülőgépen vitték őket haza.