Vekerdy Tamás: Nemzetpusztító baj van az iskola körül

A pszichológus szerint a '80-as évek iskolája " a gyerekeket és tanáraikat sokkal kevésbé kínzó, gyötrő, és pusztító volt, mint a mai."

2018. június 13. 15:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Rekordszintű az EU támogatottsága a tagállamokban Egyértelmű és növekvő az Európai Unió támogatottsága a tagországokban, a megkérdezettek 68 százaléka hasznos dolognak tartja hazája tagságát, ami a legmagasabb arány az elmúlt 35 évben - derül ki a Brüsszelben szerdán közzétett uniós közvélemény-kutatásból (Eurobarometer).
Zámbó Krisztián: ˝Teljes a zűrzavar˝ - csütörtök 20.40 A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Csütörtöki sport: Barcelona-Bayern München Buducsnoszt-Maccabi sem lesz piskóta.
Országos nevelőszülői kampány indul A kormány fontosnak tartja a nevelőszülői hálózat erősítését és fenntartását, ennek érdekében országos nevelőszülői kampány indul - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán a nevelőszülők találkozóján, a tokaj-hegyaljai Tolcsván.
Több mint hétszáz embert hurcoltak el az Iszlám Állam harcosai a bahrai men Többek közt azt követelik, hogy engedjenek szabadon több korábban elfogott dzsihadistát.
Gyöngyösi: a "zacskós pénzek" ügye ócska rágalom Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz - mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre

A kiegyensúlyozott gyermekkor két titka "A gyerek akkor van jól, ha az anyja is" - vallja Vekerdy Tamás.

Top hírek:
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
17 embert mészárolt le egy ukrán diák egy krími középiskolában Bombát is robbantott, majd megölte magát. Legalább 50 ember megsérült.
A Real Madrid korábbi edzője tudja, ki pótolhatná Cristiano Ronaldót Fabio Capello egy argentin leigazolását sürgeti a királyi gárda vezetőségénél.