Készült egy kis meglepetéssel a Facebook a focivébére, nyissa csak meg a Messengert

Látványos maszkokkal és effektekkel bővíti a Messengert a csütörtökön rajtoló labdarúgó-világbajnoksághoz kapcsolódóan a Facebook.

2018. június 13. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nagyregényben válaszolt a Facebook a szenátorok kérdéseire Mark Zuckerberg kongresszusi meghallgatása során rengeteg témakörben későbbre ígért válaszokat. Most megkapták 450 oldalban.

Ha ezt nem tiltja le a Facebook, akkor semmit! Ebben a hihetetlen írásban bemutatjuk a legnyimi-nyamibb videóst az univerzumban. Jager Slime Gergő most beleharap egy félelmetes, két láb hosszú gumicukorszörny farkába. Jézusom, ez a cikk aztán megé...
Július 17-én zár be a Yahoo Messenger Bejelentette a Yahoo Messenger szolgáltatás végét az Oath. A régi üzenetek még letölthetően hat hónapig, de július végén már nem lehet belépni a rendszerbe.
MSZP: Ujhelyi félreáll, hogy Kunhalmi lehessen a választmányi elnök A szocialista párt EP-képviselője Facebook-posztban jelentette be döntését.
VV Vivi ágyában ébredt az élő Ken baba videó 18+ Egészen elképesztően szürreális felvételt osztott meg a Facebook-oldalán az élő Ken baba, aki ezúttal VV Vivi mellett találta magát. Bele sem merünk gondolni, hogy miért, és milyen körülmények között ...
Játékközvetítő oldalt indított a Facebook Az élő gémervideókkal csábítanák vissza a fiatalokat. Izgulhat a Youtube, és főleg a Twitch.

Hupsz, nyilvánossá váltak 14 millió Facebook-felhasználó posztjai Mintegy 14 millió Facebook-felhasználó zárt körnek szánt posztja vált nyilvánossá egy május 18-a és május 27-e között fellépő programhiba miatt - számolt be a CNBC. A bug anélkül módosította a...
Feltételeket szabott Dúró Dóra Dúró Dóra azzal a feltétellel mond le parlamenti mandátumáról, ha azt nem "Vona Gábor egy újabb emberének" adják át írta a Jobbik-frakcióból kizárt politikus a Facebook-oldalán.
Két héttel korábban jön a magyar mozikba a nyár sikerfilmje A nyári labdarúgó-világbajnokság miatt 49 országban hamarabb mutatják be az idei év egyik legnagyobb kasszasiker-várományosát. A Cinema City Magyarország mozihálózat Facebook-oldalán kedden arról...
Mobilgyártóknak adott ki felhasználói adatokat a Facebook A Cambridge Analytica-botrány után itt az újabb adatfelhasználási ügy.
A Facebook is elvérezhet a legújabb generáció miatt Az ezredforduló környékén született millenniumi vagy Z generáció teljesen más fogyasztási szokásokat követ, mint elődei. Ez pedig több cégnek és iparágnak nagyon fog fájni.
A Jobbik pénzelte volna az Együttet Segített volna a Jobbik kifizetni Juhász Péter pártjának, az Együttnek a kampánytartozást. Ezt állítja egy Facebook-posztban Toroczkai László, a Jobbik volt alelnöke. A csúfos választási szereplés mia...