Készült egy kis meglepetéssel a Facebook a focivébére, nyissa csak meg a Messengert

Látványos maszkokkal és effektekkel bővíti a Messengert a csütörtökön rajtoló labdarúgó-világbajnoksághoz kapcsolódóan a Facebook.

2018. június 13. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kovács Zoltán: a kormány angol nyelvű internetes videókkal is reagál a Magyarországgal szembeni támadásokra - A kormány angol nyelvű internetes videókkal is reagál a Magyarországot ért támadásokra - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő a Facebook közösségi portálon és a Twitter mikroblogon szombaton megjele...

A Facebook történetének legnagyobb támadása volt a szeptemberi, a támadók még mindig ismeretlenek Részletezte a Facebook: majdnem 30 millió felhasználó érintett, a felüknél érzékeny adatokhoz is hozzáférhettek, a cég mindenkit értesíteni fog.
Törléssel fenyegeti a 888-at a Facebook A 888.hu szerkesztőségének állásfoglalása.
A Facebook a frusztrált balliberálisok homokozója Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai odáig süllyedtek, hogy már verseket is cenzúráztatnak. Van olyan olvasónk, akinél végleg betelt a pohár, ezért készített egy animáci...
Ne dőlj be az új Facebook átverésnek! Megtévesztő messenger üzenettel trollkodik valaki, figyelj rá te is!
Leállítják a Google+-t Annak idején ezt szánták a Facebook kihívójának. Lesz helyette más.

Médiatörténeti pillanat: a kormánypárti szóvivő a 888 szerkesztőségében sivalkodik, mert a Facebook törölt egy oldalt Hollik István és G. Fodor Gábor e mögött is Sorost sejti, és cenzúrát kiált. Gulyás Gergely szerint viszont Hollik és G. Fodor nem jó ízlésű ember.
Volner János: Ezt a hibát életem végéig nem fogom magamnak megbocsátani Pénteken kizárták a Jobbik-frakcióból a pártot támadó Volner Jánost, aki egy Facebook-posztban reagált a döntésre. Többek között elutasítja a vádat, hogy a Fidesz érdekeiért dolgozott volna, azt visz...
1,6 milliárd dolláros büntetést zúdíthatnak a Facebook nyakába A Facebook legutóbbi biztonsági botrányának az ára akár 1,6 milliárd dolláros büntetés is lehet.
Tiltja a választást a Facebook Már a választás jogába is beleszól a Facebook. A 888.hu szerkesztősége nemrég két képet osztott meg a közösségi oldalon azzal a címmel, hogy "Tessék Választani". Az egyik képen Emmanuel Macron francia...
Facebook: egyelőre nem találtunk aggasztó jeleket A hétvégi hosszú hallgatás után a Facebook elkezdte újra csöpögtetni az információkat a rendkívül súlyos biztonsági incidenssel kapcsolatban.
Facebook: A külső alkalmazásokhoz nem fértek hozzá a hackerek Múlt héten derült ki, hogy 50 millió felhasználó adataihoz férhettek hozzá a hackerek.