Bemutatták a legszebbeket közülük kerül ki idén Magyarország Szépe

Július 8-án 19.30-tól a Duna Televízió látványos show-műsorában ötödik alkalommal választják meg Magyarország Szépét.

2018. június 13. 17:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Struccok között él Magyarország szépe Szarvas Andrea családja Vésztőn nevel 15-öt ezekből a nagytestű madarakból, a gondozásukból pedig a 20 éves lány is kiveszi részét. Az állatok egy évesek, Andi elmondása szerint kedvencük a friss fű, ...

Új autón hajtott el Szarvas Andrea  Budapestre költözik Magyarország szépe Augusztus 20-ig még élvezheti a nyarat az idei Magyarország Szépe, ám onnantól decemberig kőkemény munka vár rá.

Friss hírek
Ilyet még nem láttál: Mona Lisa és társai a Szigeten veretik Egyetértünk az egyik kommentelővel: zseniális.
A csökkent allergiát kiváltó búzafajták nemesítését kutatják Az eredmények segítik az olyan élelmiszerek előállítását, amelyeket azok is fogyaszthatnak, akiknek tartózkodniuk kell a búzaalapú élelmiszerektől.
Szörnyű hírt kapott a Man. City De Bruyne sérüléséről Hosszú hónapokra kidőlt.
Szabvánnyá avanzsált TLS 1.3 titkosítási protokoll Immár hivatalos szabvány a TLS titkosítási protokoll 1.3-as verziója - jelentette be pár nappal ezelőtt az internetes hálózat irányításáért és szabályozásáért felelős IETF. A független testület a legfontosabb biztonsági protokollnak titulálja a fejlesztést, amely rendkívül fontos biztonsági újításokat, ezzel kiváló privacyt, illetve teljesítményt ígér.
75 éves lett Robert De Niro A többek között a Nagyfater elszabadul, a Cápamese, az Apádra ütök és a Vejedre ütök című filmekből ismert színész 1943. augusztus 17-én született. 
Több hektáron ég az avar Földes külterületén Félő, hogy a tűz átterjed egy tanyára és a szomszédos kukoricásra is.

Sarka Kata kiszőkült - Eszméletlen dögös friss fotóján Sarka Kata új külsővel jelent meg a Magyarország Szépe sajtótájékoztatóján.
Tolonganak a szépségkirálynő figyelméért a struccok Ha egy szépségkirálynőre gondol az ember, egészen biztosan nem gumicsizmában, hatalmas struccokat etetve vagy a saját ebédjét kevergetve képzeli el. Pedig bizony a vésztői Szarvas Andi ilyen igazi, jó...
Több száz erdélyi fellépő a Csíksomlyói passióban Több száz erdélyi szereplővel, valamint az eredeti szereplőgárdával augusztus 18-án a csíksomlyói hegynyeregben mutatja be a budapesti Nemzeti Színház és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes a Csíksomlyó...

Top hírek:
Gundel Takács Gábor vezeti a Spíler TV labdarúgó-BL műsorait Fehér Csaba és Hrutka János lesz a két szakértő.
Tömeges drogtúladagolás történt egy connecticuti parkban Nem tudni, pontosan mi történt, valószínűleg a biofű áll a háttérben.
Két komoly név nem indul a Vueltán Sem a címvédő, sem a Tour de France győztese nem áll rajthoz a háromhetes versenyen.
Matolcsy Ádám cége szállítja a bútorokat a Testnevelési Egyetem új kampuszára Gyorsított eljárást kellett kérni, mert hirtelen rájöttek, hogy mindjárt indul a tanév. A jegybankelnök fia pedig gyors volt.
Nem hiszi el, most mivel akar a reflektorfénybe kerülni Meghan Markle apja Úgy tűnik, Harry herceg újdonsült feleségének apja mindent megtesz, hogy bekerüljön a bulvárlapokba: vagy azon panaszkodik, hogy II. Erzsébet képtelen találkozni vele, vagy kamu paparazzi-képekkel borzolja a kedélyeket, vagy egész egyszerűen zsarolásba kezd - Thomas Markle célja láthatóan mindig ugyanaz: valamilyen úton-módon profitálni Meghan újdonsült családjából.
Kulcsár Edina titkos esküvője - Gyönyörű menyasszony volt a szűk körű lagziban Kulcsár Edina kisfia születése előtt összeházasodott Csutival.