Bemutatták a legszebbeket közülük kerül ki idén Magyarország Szépe

Július 8-án 19.30-tól a Duna Televízió látványos show-műsorában ötödik alkalommal választják meg Magyarország Szépét.

2018. június 13. 17:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már a szépségversenyen sem elég csak szépnek lenni Szerda délelőtt bemutatták azt a húsz lányt, akik közül kikerül Magyarország Szépe 2018-ban. A verseny főszervezői szerint a döntőbe még a szépség és a kisugárzás alapján válogattak, de az igazi verse...

Neves művészek is fellépnek a Virtuózok döntőben Péntek este láthatják a Duna Televízió és az M5 kulturális csatorna nézői a Virtuózok döntőjét.

Friss hírek
A négyszeresére nőhet a miniszterek fizetése Lementek a választások, bátran emelik havi 5 millióra a tárcavezetők gázsiját.
Késeléssel végződött egy nyírségi ballagási buli Többen is megsérültek.
Ha a Fidesz kezében fegyver van, használni is fogja 11 pontban írta át a Fidesz az alkotmányt. Elmondjuk, mik ezek, és miért csinálják.
A Jobbik is megszavazta a hetedik alaptörvény-módosítást 159 igen és 5 nem szavazattal hagyta jóvá a parlament.
Orbán: Elment a legnagyobb A miniszterelnök a Facebook-oldalán búcsúzott Kányádi Sándortól.
Újabb szabállyal nehezítené a multik terjeszkedését a kormány a kiskereskedelemben Nem lehetne csak úgy CBA-ból Lidlt csinálni.

Változatos műsorok pünkösd ünnepén a közmédiában Idén is a Duna Televízió közvetíti a csíksomlyói pünkösdi búcsú eseményeit, de számtalan dokumentumfilm, filmdráma és koncertek várják a nézőket
Változatos műsorokkal készülnek pünkösd ünnepén a közmédia csatornái Idén is a Duna Televízió közvetíti a csíksomlyói pünkösdi búcsú eseményeit, de számtalan dokumentumfilm, filmdráma és koncertek várják a nézőket.

Top hírek:
A júliusi NATO-csúcsig nem lesz PutyinTrump találkozó A két elnök júliusban találkozhat egymással, amikor Trump a NATO-csúcsra Európába utazik.
Neymar meghallotta a kritikákat, megszabadult a cérnametéltsérójától A világ legdrágább focistájának mostantól a játékával kell a címlapokra kerülnie.
Megfejtették a rejtélyes szörny titkát DNS-vizsgálat segítségével tudták megállapítani, milyen állat is ez furcsa ragadozó. Nem vérfarkas.
Ismét Pekingben tárgyalt Kim Dzsongun Peking eltökélt a Phenjannal ápolt kapcsolatok megerősítésében és fejlesztésében.
Szalah 11-esből szépít: OroszországEgyiptom 3:1 Kevesebb mint 10 perc van hátra az A-csoport harmadik meccséből.
Drogkereskedőket menteget az Index Tipikusan kommunista eszközökkel: úgy csinál, mintha átlagos gimnazistákat védene, miközben drogkereskedőknek hízeleg.