Teherautó ütközött vonattal Lengyelországban

A balesetben további 27 ember megsérült.

2018. június 13. 17:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A jobbikos képviselő adócsalási ügyéről volt szó a parlamentben Lengyelországban költségvetési csalás miatt nyomoznak Staudt Gábor ügyében. Felfüggeszthetik a mentelmi jogát.

A hajrában szenvedték ki a győzelmet az olaszok Lengyelországban Amikor már mindenki elkönyvelte a gólnélküli döntetlent, jött Cristiano Biraghi.
Brüsszel szerint a migránsoknak és a homoszexuálisoknak járnak az emberi jogok, a keresztényeknek, zsidóknak nem Éppen ezért Magyarország és Lengyelország is élt vétójogával, a dokumentumot ezért nem is fogják elfogadni.
Egyre több ország kritizálja az ENSZ migrációs paktumát Egyre erősebb az ellenállás az ENSZ migrációs paktumával szemben, Ausztria és Lengyelország is fenntartásokkal kíván élni a csomag ellen - mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az ...
Új állami légiközlekedési céget alapított Lengyelország Polish Aviation Group (PGL) néven közös állami cégbe szervezték Lengyelországban a légiközlekedési társaságokat. A tájékoztatás szerint a csoportba a LOT, a karbantartást végző LOTAMS és LS...
Afrikai olajjal szabadul az orosz függéstől Lengyelország Miközben Németország, Magyarország és az EU egyéb országai nem csinálnak problémát abból, hogy energiaellátásuk jelentős részét oroszországi eredetű importtal fedezik, mások, mint például...

Megérkezett az Oscar-favoritként emlegetett Hidegháború előzetese Lengyelország hivatalos nevezése, Pawel Pawlikowski filmje a vasfüggöny két oldalán játszódó szerelmi történet.
Varsó is az Európai Bírósághoz fordult Lengyelország is panaszt nyújtott be  az uniós kiküldetési irányelv módosítása miatt, amelynek érvelése hasonló a magyar kifogásokkal - tájékoztatta a PAP hírügynökséget csütörtökön Konrad Sz...
Betett a Tesco-nak a vasárnapi boltzár Lengyelországban Jól sikerült a vállalat üzleti évének első fele, kivéve a közép-európai üzletágat, ahol a KDNP-ihlette lengyel változtatás visszaesést hozott.
Merkelben és Macronban bíznak a világban, nem Putyinban és Trumpban Magyarországon csak Macronban, mert nálunk csak a görögök bíznak kevésbé Merkelben. Macronnál csak Lengyelországban bíznak jobban Trumpban.
Állandó amerikai haderő telepítését tervezi Lengyelország Az állam ugyanis fenyegetve érzi magát a krími beavatkozás és az ukrán helyzet miatt.
Kinyírták a lengyelek az egykor szép borravalót termelő, jó kétszáz éves szakmát Lengyelországban megszüntetik a postai táviratot, így táviratkihordókra sem lesz szükség.