Teherautó ütközött vonattal Lengyelországban

A balesetben további 27 ember megsérült.

2018. június 13. 17:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Van, ahol az extra Erzsébet-utalványnál gálánsabb módon udvarolnak a nyugdíjasoknak Lengyelországban szóba került a dolgozó nyugdíjasok adómentessége és a 13. havi nyugdíj is - valahogy épp a 2019-es parlamenti választások előtt.

Nem enged Brüsszel: beidézték Lengyelországot az uniós atombomba eljárásban A héten már megjelentek olyan sajtóinformációk, hogy az Európai Bizottság felső vezetésében kialakult megosztottság miatt végül ejteni fogják a Lengyelország ellen tavaly decemberben elindított 7-es.....
Lengyelország nem szabadult meg az uniós atomtámadástól Folytatódik a hetes cikkely szerinti eljárás.
Lengyelországban csökkenhet a parlamenti képviselők fizetése A lengyel parlament felsőháza is jóváhagyta csütörtökön azt a törvényt, amelynek értelmében 20 százalékkal csökken a képviselők és szenátorok fizetése.
Soros György Lengyelországban is kedvére befolyásolná a politikát A milliárdos szervezetei a lengyel legfelsőbb bíróság miatt Jean-Claude Junckerhez fordultak. Összjáték.
Összeillik Lengyelország és Ferenc pápa európai jövőképe Morawiecki szerint A lengyel kormányfő szerint az audiencián a társadalmi kérdések kerültek előtérbe, illetve az oroszországi és ukrajnai helyzet. A miniszterelnököt családja is elkísérte az audienciára.

Súlyos betegség pusztít Magyarországon: elsők vagyunk az EU-s halállistán Utánunk Görögország, Dánia, Lengyelország és Hollandia következik....
Miközben mi az oroszokkal cicázunk, a lengyelek döntöttek és behívták Amerikát Orbán Viktor szerint Magyarország úgy lehet sikeres, ha az oroszok, a törökök és a németek között egyensúlyoz. Lengyelország erről nagyon mást gondol.
Baji Balázs aranyérmet nyert 110 gáton Bydgoszczban A magyar gátfutó 13.51 másodperces idővel győzött Lengyelországban.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy komoly pénzeket vonnak el Magyarországtól a következő uniós költségvetési ciklusban Magyarország 24, Lengyelország 23 százalékkal kevesebbet pénzt kaphat az EU-tól, a déli országokba csoportosítják át a támogatásokat.
A Generali újabb vállalatokat vásárolt Szlovéniában és Lengyelországban Sikeres szlovéniai és lengyelországi vállalatfelvásárlási tranzakciók révén a Generali fokozta jelenlétét Közép- és Kelet-Európában. Mindez újabb jelentős lépést jelent a Csoport stratégiájának megval...
Szlovéniában és Lengyelországban terjeszkedik a Generali Szlovéniában és Lengyelországban is terjeszkedik a Generali Csoport, a társaság bejelentése szerint két biztosítót is megvettek az országokban, ezzel tovább növelve közép-kelet-európai részvételüket.....