Legalább két érem az elvárás

Az októberi, budapesti birkózó-vb a sportág hazai jövője szempontjából is nagyon fontos verseny lesz.

2018. június 13. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Történelmi futballmeccs Iránban Először engedtek be szurkolni nőket a teheráni stadionba.
Útlevelet kellett készíteni II. Ramszesz fáraónak 1974-ben, amikor múmiáját Párizsba szállították Azt gondolná az ember, hogy a több mint 3000 éve elhunyt királyok felmentést kaphatnak a modern kor bürokratikus intézkedései alól, ám sajnos nincs így. Amikor 1974-ben II. Ramszesz egyiptomi fáraó holttestét állagmegóvás céljából Párizsba reptették, érvényes úti okmánnyal kellett rendelkeznie.
Eljegyezték Lady Gagát Az énekesnő egy díjátadón jelentette be az örömhírt.
Több fiatal tud elhelyezkedni Míg 2010-ben az egyik legrosszabb mutatóval rendelkezett hazánk, addig mára a 25 év alatti fiatalok munkanélküliségi rátája nálunk az egyik legalacsonyabb az unióban.
Elképesztő fejlődés vár Budapestre a következő évtizedben A Budapesti Fejlesztési Tanács és a 2030-as Fejlesztési Koncepció számos ingatlanfejlesztésen keresztül nyitja meg az utat a főváros fejlődése előtt. Bár 2030-ig még van több mint egy évtized,...
Játssz és nyerd meg a 3 db értékes dm márka csomag egyikét! Nyereményjáték Válaszolj helyesen az alábbi kérdésekre és nyerd meg a 3 db dm márka újdonságokkal megpakolt csomagok egyikét! Nyeremény: 3x1 db dm márka csomag egyenként 6 000 Ft értékben A játék lezárása: 2018.10.24. 15:00

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Companies collect 30 tonnes of food for needy families on World Food Day Twenty-one Hungarian and international companies have collected food donations amounting to 30 tonnes on the occasion of World Food Day, to be distributed among needy families.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.