Egyetlen mondatból áll a regény, amely elnyerte a 100 ezer eurós díjat

Mike McCormack kéziratát több kiadó is visszadobta, most verhetik a fejüket a falba.

2018. június 13. 17:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Új startup programot indít az OTP Az OTP Bank jövő év elején induló második nemzetközi akcelerátor programjára, az OTP Startup Programra november végéig jelentkezhetnek a hazai és külföldi növekedési fázisban lévő startupok. A három...
A legnagyobb autógyártóknak szállíthat technológiát egy magyar cég Egyedülálló autóipari kutatást és fejlesztést végez az evopro nevű magyar cég, amely a legnagyobb autógyártókkal működik együtt. Technológiájukkal olyan karosszéria-elemeket tudnak létrehozni,...
Pokolból a mennybe megy a Netflix Azt követően, hogy az idei második negyedévben váratlanul gyengén alakultak a Netflix előfizetői számai (összesen nettó 5,2 millió új előfizető a várt 6,2 millióval szemben), a harmadik negyedév még ennél is nagyobb meglepetést tartogatott, azonban ezúttal a pozitív irányba.
Angol parádé Sevillában A spanyol futballválogatott eddig remekelt a Nemzetek Ligájában, erre hétfőn este Sevillában a 38. percben az angolok már 3-0-ra vezettek ellene
A hajmeresztő pillanat, amikor etetésnél megcsúszol a cápák ketrece mellett. És beleesel – VIDEÓ Hatalmas szerencséje volt.
22 milliárd forintból indul újra a magyar fegyvergyártás Évekig csak egy félkész üzemcsarnok állt Kiskunfélegyháza határában, de idénre befejezték az építkezést. Az épületet szögesdrót védi, és felirat is került rá: Arzenál. Itt indul újra a magyar hadiipar, januártól cseh licensz alapján fegyvereket gyártanak majd az épületben. A projekt költségvetése megközelíti a 22 milliárd forintot.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.