Iszlamista rapper koncertezne a párizsi Bataclanban

A 2015. novemberi terrortámadások egyik fő helyszínén, a Bataclan koncerttermében lépne fel a magát iszlamohuligánként aposztrofáló rapper, Médine.

2018. június 13. 18:38

A cikk folytatása...Friss hírek
Milyen érdekes: menedékjogot kapott a migráns Németországban, aztán kiderült, hogy egy terrorszervezet tagja Két év kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt kedden egy német bíróság egy szíriai menekültet, mert hazájában tagja volt az Ahrár as-Sám iszlamista felkelő szervezetnek, amelyet a német hatóságok terrorista csoportként tartanak számon.
LeBron James és a keserűség kenyere - 10 égető kérdés az új NBA-szezon előtt Meddig jut Lebron a Lakersszel? Ki állítja meg a Warriorst? Görög vagy szlovén csodagyerekről szól majd a szezon? Indul az NBA-szezon, mindenre választ adunk az új podcastünkben.
Szex közben tört el egy családanya gerince, az ágy lehetett a baleset okozója A 46 éves maidenheadi Claire Busby partnerével szeretkezett újonnan vásárolt ágyában, amikor a végzetes baleset történt. Most egymillió fontra perli az ágyat gyártó céget. A balesetkor a nő az ágy közepén térdelt, amikor pozíciót szeretett volna váltani és egyik lábára dőlt, de ebben a pillanatban az ágy alsó része megbillent a nő pedig lezuhant róla.
Románia 600 ezer öreg autót vont ki a forgalomból Romániában 2005 óta több mint 600 ezer, tíz évnél öregebb autót vontak ki forgalomból a roncsautóprogrammal - mondta Cornel Berezuica, a környezetvédelmi alap elnöke.
Magyarok udvara Egy nagyon egyszerű, kora középkori templom volt a magyarok első nemzeti temploma az Örök Városban, háromosztatú, nyolcoszlopos eklézsia.
Négy potyagólt kapni egymás után több mint gyanús A macedón kapus mindig előzékeny volt az örmény lövéseknél a Nemzetek Ligájában.

Lemondták a muszlim rapper koncertjét, aki a Bataclanban akart fellépni A 2015-ös párizsi terrortámadás helyszínén akart koncertet adni a Medine nevű algériai származűsú rapper, azonban a koncertterem törölte a showt, ugyanis tüntetők protestáltak az ellen, hogy fellépjen...

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.