Veszprémben harcolhatjuk ki a vb-részvételt

Szurkolja velünk végig a Magyarország-Szlovénia vb-selejtező izgalmait!

2018. június 13. 18:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Ők már tudják, ki nyeri a vébét és te? Egy AI-t kérdeztek meg a Bisnodenál, szerinte Brazília lesz a győztes.
Csisztu Zsuzsa a világ legrosszabb szóviccével jelentkezett be Oroszországból A tévés élőben követi a vébé meccseit Oroszországban.
Gyáriparosok a kivándorlás ellen A meggazdagodás vágya hajtja a népet. A bajt az ügynökök csábítása okozza
A kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak A tanfolyam és a vizsga díjának visszatérítése 25 ezer forintos határig jár.
A málnahab nagyiféle receptje: megunhatatlan, édes kísértés Ha maradt tojásfehérjéd, vagy valami egyszerű, gyors édességre vágysz, válaszd a könnyű málnahabot!
Végre felújítanak egy kórházat, de azt is rosszul csinálják A Testnevelési Egyetem kitúrta a Sportkórházat, amely egy ötvenes évekbeli épületbe került át. Ezt részben felújították, de már most rossz a vécé, válik le a linóleum, szűkek a folyosók, koszosak a falak és nincs levegő.

Top hírek:
Elfogadta a parlament a 7. alkotmánymódosítást és a Stop Sorost A Jobbik is megszavazta a kormánypártokkal együtt.
Saját részvényeket adott el az OTP Saját részvény tranzakcióról számolt be a tőzsde oldalán a magyar bank.
Tényleg pazar az amszterdami úszó lakás: nem is hinnéd, milyen tágas belülről Különleges házat építettek a folyóra, amit most belülről is megmutattak.
Un ONG din Ungaria a efectuat şase mii de examene medicale în Transilvania Budapesta, miercuri, 20 iunie 2018 (MTI) - Echipa de voluntari ai Serviciului Internaţional pentru Salvarea Copiilor (NGYSZ), cu sediul la Budapesta, a efectuat în decursul unei săptămâni din luna mai aproape şase mii de examene medicale în Transilvania - a informat miercuri ONG-ul agenţia ungară de presă MTI.
A focivébétől ledobták az ékszíjat a panamai tévések Ilyet még egészen biztosan nem látott.
A Honda utcai Civickel öli a pályarekordokat Magny Cours után Spa-Francorchamps-ban is övék a rekord.