Veszprémben harcolhatjuk ki a vb-részvételt

Szurkolja velünk végig a Magyarország-Szlovénia vb-selejtező izgalmait!

2018. június 13. 18:47

A cikk folytatása...Friss hírek
Újra meghosszabbodhat az Egyesült Királyság EU-ból való kiválásának időszaka Michel Barnier uniós főtárgyaló javaslatot tett az Egyesült Királyság EU-ból való kiválását követő, korábban 2020. december 31-ig tervezett átmeneti időszak további egyéves meghosszabbítására.
Megerőszakolt egy kislányt a volt buddhista szerzetes A korábbi bűnei után most 16 évet kapott gyerekmolesztálás miatt.
Kicsit megint nehezebb lett lakáshoz jutni A kormány egyik napról a másikra megszüntette a lakástakarékok állami támogatását. Elmagyarázzuk, kinek jó ez és kinek nem.
Rekordszintű az EU támogatottsága a tagállamokban Az emberek kétharmada hasznosnak tartja hazája tagságát.
Magyarország legszebb tájain forgatta új klipjét Ákos Új, impozáns klippel jelentkezett Ákos, mely a nemrég megjelent Hazatalál című, immáron platinalemezes EP címadó dalához készült.
Női katona ennyi embernek még nem parancsolt Laura J. Richardson lett az amerikai hadsereg egyik legfontosabb parancsnoka. Férje is tábornok, de rangban alatta áll.

Top hírek:
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.