X - A rendszerből törölve

2018. június 13. 19:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Vitathatatlan 2. - Teljes film Rendező: Isaac Florentine Szereplők: Michael Jai White, Scott Adkins, Ben Cross, Eli Danker, Ken Lerner
Megtízszerezte aranytartalékát az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.

Top hírek:
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kedden szavaz az Országgyűlés a Sargentini-jelentésre adott válaszról itt követheti élőben A szavazások után hat javaslat általános vitáját folytatják le.
Ausztrália kész Izrael fővárosaként elismerni Jeruzsálemet Elkötelezett hívei maradnak az izraeli-palesztin konfliktus rendezésének.
Hogyan érhető el a versenyképességi fordulat Magyarországon? A cél a jövedelemadó egyszámjegyűre és az államadósságon belüli devizaarány nullára csökkentése.
How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with? Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.