A bőrünk ráncosodik, elcsúnyul, de legbelül nem változunk

Valter Adam Casotto tökéletesen érti a ráncainkat, olvassa a bőrünk textúráját. Pedig nem bőrgyógyász, nem is plasztikai sebész, Casotto képzőművész, aki a Trónok harcában és a Harry Potterben maszkmesterként is dolgozott. Jelenlegi, olaszországi kiállítására viszont hiperrealisztikus szobrokat készített emberi bőrből.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy nap alatt több mint félmilliárd ember nézte meg a legnépszerűbb kínai sorozat új részét Hé, Trónok harca, hol van az istened most?????

George R.R. Martin elmondta végre, hogy miért öli meg az összes kedvencedet a Trónok Harcában Fény derült a nagy titokra
Magyar hős segítette ki a Trónok harcában Cersei Lannistert játszó színésznőt Lena Headey dízelautójába benzin került, egy Angliában élő magyar férfi hozta rendbe a kocsit. #bettercallzsolt
A legőrültebb Trónok Harca teóriák Hát, van egy két érdekes!
Stohl András és Nagy Ervin megérkeztek Harry Potter világába Az Indexen látható először a Legendás állatok és megfigyelésük 2. magyar nyelvű előzetese, Johnny Depp-pel és Jude Law-val.
Ettől minden Harry Potter-rajongónak felcsillan a szeme A LEGO olyan készletekkel állt elő, amik láttán a felnőtt rajongók is azonnal építeni akarnak.

Elképesztően bunkó beszólást kapott egy riportertől a Trónok harca színésznője A Cersei Lannistert alakító, Lena Headey, azt mondja, nagyon mélyen a lelkébe gázolt az újságíró.
Ilyen lenne egy World of Warcraft sorozat a Trónok harca főcímével Az HBO sikersorozatának főcíme rengeteg embert ihletett meg, de ennél jobb megvalósítást még nem igazán láttunk.
Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenik a LEGO Harry Potter? Hivatalos bejelentés még nem érkezett, azonban egy katalógusban feltűnt a játék két új kiadása.
Így alakulhat ki a pasidnál a nyári pénisz Lehet, hogy még nem hallottál róla, de létező jelenségről van szó. A srácok nyilván nagyon örülnek neki, de ahogy a Trónok harcában is mondják: közeleg a tél!
Launch traileren a The Banner Saga 3 Megjelent a The Banner Saga harmadik, a trilógiát lezáró epizódja. Látogassunk el tehát ismét a Stoic gyönyörű, kézzel rajzolt világába, mely az északi mitológia motívumait a Trónok Harca epikus törté...
A Harry Potter ihlette pálcával szó szerint varázsütésre lehet megtanulni programozni A kódolás alapjait játékos módon tanító Kano most a Harry Potter-filmek legfontosabb kiegészítőjét továbbgondolva készítette el vadonatúj csomagját.