A bőrünk ráncosodik, elcsúnyul, de legbelül nem változunk

Valter Adam Casotto tökéletesen érti a ráncainkat, olvassa a bőrünk textúráját. Pedig nem bőrgyógyász, nem is plasztikai sebész, Casotto képzőművész, aki a Trónok harcában és a Harry Potterben maszkmesterként is dolgozott. Jelenlegi, olaszországi kiállítására viszont hiperrealisztikus szobrokat készített emberi bőrből.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Öt évada is lehet a Gyűrűk Ura-sorozatnak Kiderült pár információ az Amazon megaprojektjéről. A sorozat ismert karakterekre fog fókuszálni, de nem a film történetét ismétli meg. Remélik, hogy ez lesz az új Trónok harca.

George R.R. Martin ezt szeretné a Trónok harca spin-off címének A készülő előzménysorozatokról beszélt a Trónok harca szerzője. Elárulta, hogy ő milyen címet adna a frissen zöldutat kapó projektnek, sőt arról is beszélt, hogy az egyik tervezett szériát már jegelté...
Van egy jó hírünk a Trónok harca rajongóinak Az HBO örömteli bejelentést tett.
Befutottak a Trónok Harca-spinoff első részletei A Trónok Harca lefutása után akár öt spinoff-széria is indulhat majd az HBO csatornáján. Az egyik ilyen mellékág évezredekkel visz minket a múltba, Westeros legsötétebb éveit pedig a remek forgatóköny...
Trónok harca reunion: Daenerys és Khal Drogo újra együtt Szerinted is elképesztően jól mutattak együtt az évtized legmenőbb sorozatában? Akkor csekkold le, milyen imádnivalóan tudnak pózolni a forgatások szünetében!
Szinte már őrültség: önmegsemmisítő forgatókönyvvel veszik fel a Trónok harca 8. évadának jeleneteit Eddig is nagyon ügyelt az HBO arra, hogy ne szivárogjanak ki idő előtt az új Trónok harca-részek. A most alkalmazott megoldás azonban a korábbiaknál is sokkal komolyabbnak, szinte már őrültségnek tűn...

J.K. Rowling rég tervezi, most megírja varázsmentes gyerekkönyvét Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című film, de J.K. Rowling, a Harry Potter-regények írója már dolgozik az új sorozat harmadik részén.
Nyilas Misi vagy Harry Potter? Létjogosultak-e a fantasy- és a tudományos-fantasztikus regények az irodalomórákon?
Sárkányos animációs film készül a Trónok harca írójának könyvéből George R. R. Martin rengeteg mindent csinál mostanában, más kérdés, hogy ezek közül egyik sem a Trónok harca következő részének megírása.
Titokban megnősült a Harry Potter sztárja - Itt az első fotó Olaszországban mondták ki a boldogító igent.
Jön a J.K. Rowling-krimiből készült sorozat A Harry Potter szülőanyjának, J.K. Rowlingnak Robert Galbraith álnéven írt bestsellerein alapuló, C.B. STRIKE című hétrészes sorozat június 1-étől lesz látható az HBO GO-n.
Itt a világ 100 legfontosabb könyve Az Odüsszeia az első, Harry Potter a 15. a BBC listáján