A bőrünk ráncosodik, elcsúnyul, de legbelül nem változunk

Valter Adam Casotto tökéletesen érti a ráncainkat, olvassa a bőrünk textúráját. Pedig nem bőrgyógyász, nem is plasztikai sebész, Casotto képzőművész, aki a Trónok harcában és a Harry Potterben maszkmesterként is dolgozott. Jelenlegi, olaszországi kiállítására viszont hiperrealisztikus szobrokat készített emberi bőrből.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Robb Stark lehet az új James Bond Végre pont kerülhet a hónapok óta húzódó keresgélés végére, úgy tűnik, kiválasztották a következő James Bondot. A The Sun információi szerint a producer Barbara Broccoli már tudja, kit szeretne 007-es...

Könnyen lehet, hogy megvan, ki váltja Daniel Craiget James Bond szerepében A Trónok harca sztárja lehet a következő 007-es.
A Harry Potter Weasley ikreiből ilyen jó pasik lettek - Alig ismerni rájuk Friss fotón a varázslószéria vörös hajú ikrei, James és Oliver Phelps.
Külföldiül: Gyakorold az angolt híres sorozatok szereplőivel! Itt van néhány példa a mumusra, a Present Perfectre a Trónok harcából vagy a Westworldből.
A Trónok harca sztárja olyan közös tetoválást csináltatott szerelmével, amilyet mind akarunk Nagyon menő!
Daniel Radcliffe kiskutyákkal az ölében árulta el, melyik Harry Potter-szereplő halála fájt neki a legjobban

Emlékszel még a Harry Potter Viktor Krumjára? Már teljesen máshogy néz ki Brutálisan kigyúrta és kivarratta magát a színész.
Felismerhetetlen a Harry Potter főszereplője - 20 évvel öregebbnek tűnik a friss fotóján A Draco Malfoy-t alakító Tom Felton nagyon megváltozott.
Debütált a jegyespár: Sophie Turner és Joe Jonas végre a vörös szőnyegen is együtt A Trónok harca sztárját és vőlegényét a párizsi divathéten kapták lencsevégre.
Frissítve: Harry Potter-játék a Rocksteadytől? Kiszivárgott egy mobiltelefonnal rögzített felvétel, ami egy titokzatos, nyitott világú Harry Potter-játékról rántja le a leplet. A videó feltöltője szerint a fejlesztést a Rocksteady végzi.
Jack Blacknek is lesz Harry Potter-filmje A végzet órája című varázslós mese nagyon emlékeztet a Potter-filmekre, pedig a regény, amiből készült, jóval azok előtt íródott.
Ilyen lenne a még perverzebb Trónok harca - Kritika Jorgosz Lantimosz A kedvenc című filmjéről a Zürichi Filmfesztiválról Szemérmetlen, gátlástalan és pajzán A kedvenc című, elborult és elvetemült kosztümös film. A brit királyi udvarba a franciaágyon keresztül vezet az út.