Hupikék törpikék - 118. rész

Törpojáca tükörképe / Vadócka és a kakukkos óra

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
A természet hőse: 40 éven át ültetett fákat ez a férfi egy haldokló szigeten Az igazi szuperhősök nem viselnek köpenyt.
Itt szavazhatsz a Rayo Vallecano-Sevilla meccs legjobbjára A La Liga 1. fordulójának második vasárnapi mérkőzése következik.
Megint betörtek Jollyékhoz, a mulatós sztár nagyon kiakadt - fotó A Facebookon tombolta ki magát Jolly, aki egy bejegyzésben számolt be arról, hogy ismételten betörtek hozzájuk. A mulatós sztár képet is mellékelt a betörés eredményéről, és alaposan meg is fenyegette az elkövetőket, nyilván úgy értve, hogy az igazságszolgáltatás elől nem menekülnek majd. Jolly bejegyzéséből kiderül, hogy már korábban is jártak illetéktelenek az otthonában, ráadásul a mulatós zenész tudni véli, hogy kik lehetnek az elkövetők, hiszen két embernek címezi szavait.
Mit tehetsz hangos szomszédok ellen? Mutatjuk, kinek szólj, ha már nincs más megoldás Nem kell szó nélkül eltűrnöd, hogy hangoskodnak a szomszédok.
Eltűnhetett a szomszéd is  Újabb rejtélyes eltűnés. Egy tűz után nyoma veszett annak a férfinak a szomszédja, akit az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsítanak.
Sophia Loren szexi fehérneműben mutatta meg dús idomait - Ritkán látott fotón az olasz díva Egy 1965-ös fotó került elő az egykori szexszimbólumról.

Top hírek:
Soroksári gyilkosság: Remegő kézzel jött ki a rendőr a helyszínről A soroksári bicikliút közepén áll, s megtörve mutatja Krisztina utolsó perceinek helyszínét Kardos Lajos. A fiatalon megözvegyült férfi egy hónap híján öt éve veszítette el a feleségét, a Bors munkatársával most újra kilátogatott oda, ahova a legfájdalmasabb emlékek kötik.
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
Koltai János 54 éve ugyanazt a nőt szereti - Sztárpárok, akik fél évszázada házasok Képeken a hazai sztárpárok, akik már több mint ötven éve boldog házasságban élnek.
8 testtartás, ami miatt kevésbé vagy szexi Nem is gondolnád, de vannak olyan pózok, amik miatt a pasik kevésbé találnak vonzónak, szóval ezeket érdemes elkerülni. Tudd meg, melyek ezek!
Elhunyt a legendás magyar műsorvezető 84 évesen legyőzte a betegsége Elhunyt Kelemen Endre, a Családi kör műsorvezetője.
Napi horoszkóp: a Vízöntők fontos titkok birtokába jutnak - 2018.08.19. A Szüzek divatosak, a Bakok egyedüllétre vágynak. Napi horoszkóp!