Gundel Takács Gáborban örökre megmarad édesapja hiánya

Tizenegy év után tért vissza az Áll az alku stúdiójába Gundel Takács Gábor, aki ugyan félt, hogy ennyi idő után már nem fog neki jól állni a műsor, a számára nagyon fontos ˝külső kontrolltól˝ azaz a régóta vele dolgozó kollégáktól pozitív visszajelzéseket kapott. A műsorvezető az 55 évesen elhunyt édesapjáról is mesélt, az ő elvesztése meghatározó élmény az életében, de szó esett vallásról, nevelésről és a következő 20 esztendőről is.

2018. június 25. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gundel Takács Gábor vezeti a Spíler TV labdarúgó-BL műsorait Fehér Csaba és Hrutka János lesz a két szakértő.

Áll az alku - 6. adás Csupa színes egyéniség száll harcba a 100 millió forintos fődíjért az Áll az alkuban, de közülük is kitűnik Jolánka, aki neve ellenére egy férfi... Gundel Takács Gábor azt is megmutatta rajta, milyen ...
Áll az alku - 5. adás ˝Ez a játék nem a táskákról szól, hanem az emberekről...˝ fogalmazott Gundel Takács Gábor az egyik adás végén. Dráma, izgalom és milliós nyeremények várhatók az Áll az alku második hetében is. 
Áll az alku - 1. adás Hét év után tért vissza a képernyőre az Áll az alku. Gundel Takács Gábor elmondta, milyen újdonságokra számíthatnak a nézők, majd kiderült, az első játékos Eszter lesz. Kisvártatva a telefon is megcsö...

A nonszensz netovábbja lesz a 48 csapatos focivébé De ez már üzleti kérdés. Gundel Takács Gábor összegzi a vébét, jön a téli világbajnokság. Szpíker Korner.
Gundel Takács Gábor: Hívő ember vagyok, ráadásul fatalista A Joshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról: ˝Minden amit én eldöntöttem, kitaláltam, abból soha semmi nem lett. Minden fontos...
A magyar hírességek a horvátoknak drukkolnak, de a franciákra tippelnek Gundel Takács Gábor, Katus Attila és Kovács Áron is elmondta, mit vár a hátralévő két vb-meccstől.
Senki ne gondolja, hogy a horvátok fáradtak lesznek a döntőben! Gundel Takács Gábor szerint a két kifacsart válogatott csatáját a rutin döntötte el.
Tömlöcbe zárták Lukakut a francia zsandárok Gundel Takács Gábor vb-blogja az Origón.