Gundel Takács Gáborban örökre megmarad édesapja hiánya

Tizenegy év után tért vissza az Áll az alku stúdiójába Gundel Takács Gábor, aki ugyan félt, hogy ennyi idő után már nem fog neki jól állni a műsor, a számára nagyon fontos ˝külső kontrolltól˝ azaz a régóta vele dolgozó kollégáktól pozitív visszajelzéseket kapott. A műsorvezető az 55 évesen elhunyt édesapjáról is mesélt, az ő elvesztése meghatározó élmény az életében, de szó esett vallásról, nevelésről és a következő 20 esztendőről is.

2018. június 25. 16:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gáspár Laci még a sivatagot is túlélné, nem is akárhogy Deák Bill Gyula: Hiába fiatalabbak nálam a zenészeim, azt veszem észre, bennem nagyobb tűz van, mint akárkiben Magyarországon. Bánsági Ildikó: Amire rá van írva, hogy ránctalanító, azt meg is vesze...

Friss hírek
Ön szerint zseni vagy egy idióta, aki ezt az üzletet kitalálta? Tényleg nem tudunk mást mondani a Who paid 99 cents? című weboldalra, mint hogy ez az évszázad üzlete. Pont.
Le akarta szedetni a tetoválását, ma már utcára sem mer menni - fotó! Sokkal rosszabban néz ki, mint korábban.
Nincs még programod a hosszú hétvégére? Mutatjuk a legszuperebb rendezvényeket Ha még keresed a tökéletes alkalmat a feltöltődésre, felvonultatjuk a legszuperebb hétvégi rendezvényeket.
Vékony derekat és széles vállövet örököltem Miniinterjúnk Németh Bálinttal, aki a Fitparádén profi testépítői kártyát szerzett. Plusz fotók, videó és magyarázat arról, hogy mi az a Men's Physique kategória.
Forintos-Szűcs Anita: Megvetettük a lábunkat a nemzetközi divatvilágban - interjú Az ősz legnagyobb hazai divateseményéről a Magyar Divat és Design Ügynökség divatigazgatóját kérdeztük.
Veszélyes produkcióval készül Eke Angéla és Schobert Norbi Eke Angéla még sosem dolgozott tűzzel, így tartott tőle, ám Schobert Norbi már jártas benne, hiszen felesége már fel is gyújtotta őt. Nézd meg, hogyan készül a páros az esti adásra!

Gundel Takács Gábor: Ide nekem a lengőtekét Az embereket nem érdekli, hogy egy csatorna politikailag milyen mondja a most szabadúszó műsorvezető, aki a közügyektől nem, de a pártpolitikától távol tartja magát. Úgy véli, egyre nehezebb eldönten...
Áll az alku - 35. adás Karneváli hangulattal indul az adás, a játékosok és Gundel Takács Gábor is beöltözött! De vajon álarcban felfedi-e kilétét az Igazgató Úr? Az esti adásból derül ki!

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Fotón Pál Dénes ritkán látott szerelme - Heni a menedzsere is Pál Dénes és szerelme, Heni nem is lehetnének boldogabbak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
30 kilóra fogyott a lány, megrázó képeket tett közzé magáról Már az iskolába sem engedték vissza.