Ittasan vezetett a képviselő

Alkoholt fogyasztott, majd kocsiba ült az MSZP-Párbeszéd szövetség egyik országgyűlési képviselője. Burány Sándor elismerte, hogy ittasan vezetett. Az eset még januárban történt, a politikus azonban csak most, jóval a választás után állt a nyilvánosság elé. ...

2018. június 27. 20:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szopófantommal akart választást nyerni Burány Sándor A párbeszédes szocialista bevetette a csodafegyvert Kőbányán, azóta is rajta röhög mindenki.

Csúnyán elbánt a szopófantom Burány Sándorral Mi az a szopófantom? - tette fel a kérdést az MSZP-Párbeszéd. Megmondjuk.

Friss hírek
Veronai busztragédia - Időhúzásra játszik a sofőr Tizenheten vesztették életüket tavaly januárban, amikor a Pizolit Kft. busza egy híd pillérének csapódott és teljesen kiégett Verona közelében, az A4-es autópályán. Az olasz ügyészség öt olasz vádlottat nevezett meg az ügyben, és a magyar sofőrt, V. Jánost, aki azóta sem ismeri el a felelősségét. Az elhunyt gyermekek szülei szeretnének a férfi szemébe nézni, ezért sokan kiutaznak a tárgyalásra.
Gorcsok és Gumblik - hamarosan Ajánló - Gorcsok és Gumblik: országos tv premier hamarosan a Kiwi TV-n!
Weisz Fanni keresi a pénzt, férje távolból irányítja őt Mindenhová elkíséri Weisz Fannit férje, akinek úgy tűnik, ez a főállása. De meg is teheti, hogy ne dolgozzon, hiszen a siket szépségnek annyi felkérése és munkája van, hogy abból két ember is megélhet.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
Párbajra hívta a Viszkist egy bosszúra szomjazó asszony fia Ambrus Attila a mai napig megosztja a társadalmat. Vannak, akik évtizedekkel a rablásai után is népi hősnek tartják, mások átkozzák a nevét és akadnak, akik bosszúra szomjaznak.
Roland végez Konráddal? - Péntek 19.50 Tünde leadja a drótot Rolandnak, amit Milán kihallgat. Mónika és Barbara kicsit összevesznek. Konrádnak pedig áthúzzák a számításait, és az előnyét ellene fordítják.

Burány Sándor a parlamentben: Korábban Kőbányán nem kísértettek éjszaka szopófantomok A Párbeszéd képviselője példátlannak nevezte a Hős utca környékén mindennapos történéseket.
Az ellenzék folytatta önmaga lejáratását Csak a szokásos, unalmas mantrák: összefogást sürgettek, illetve utcai tüntetésekre szólították fel a résztvevőket a baloldali ellenzéki politikusok az MSZP-Párbeszéd és a DK vasárnapi fővárosi tüntet...
Hír: A Fideszen múlik, egy szavazással megszüntethető a 7. cikk szerinti eljárás Az MSZP-Párbeszéd szövetség szerint egy napon egyetlen szavazással megszüntethető a 7. cikk szerinti eljárás: ismét benyújtják az összes, a Fidesz által korábban elgáncsolt javaslatukat, melyek elfog...

Top hírek:
Megvan az év legkülönlegesebb cukormentes tortája - A bükki füvesember is ajánlja Mákos céklatorta lett az év gyógynövényes, házi, cukormentes tortája.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
"Gyűlöltem belenézni a tükörbe" - Judy a balesete utáni arcát utálta eleinte Judy a balesetének feldolgozásáról vallott a FEM3 Caféban.
Csak olyan állást keressen, ami érdekli is! Nagyon nehéz a helyzete annak, akinek egyik napról a másikra megszűnik a munkahelye. Bármennyire is sürget az idő, a kapkodás helyett inkább a megfontolt, körültekintő álláskeresés a hasznos út. Érdemes hosszú távra tervezni és ehhez a legjobb ajánlatot megkeresni, és minden lehetőséget ki kell használni.