Iszonyú hőségben ragadtak a hullámvasút tetején az utasok videó

Az angliai Chersey-ben lévő Thorpe Park nevű vidámparkban a hullámvasút pályájának legtetején rekedtek az utasok, amikor hőség miatt a jármű meghibásodott. A videót egy szemtanú készítette, elmondása szerint, a szerencsétlen utasok délután kettőkor ragadtak fent, és aztán várakoztak a 30 fokos hőségben.

2018. július 3. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiderült, melyik ételben rejlik a hosszú élet titka - mégis alig esszük Egy csomó betegség megelőzhető lenne vele.
Ez volt Britney Spears nagy bejelentése Az énekesnő nemrég kijelentette, hogy nagy hírrel készül rajongóinak. Eddig mindenki tűkön ülve várta mi lehet az, és most végre kiderült!
Dakota Johnson a legdögösebb Chanel-lány, ezt a szettet nézd! Bármit magára vesz, abban tökéletes
Könnyen lehet, hogy ez az évtized legkínosabb beszélgetése - videó
Arsenal-Leicester élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A premier league 9. fordulójának zárómeccsét végigizgulhatod csatornánkon.
Egy hétig más ruháit hordta, ez történt Egy újságírónő érdekes kísérletet tett: más csajok öltözködési stílusát utánozta egy hétig. Kitalálod, hogy bejött-e neki?

Top hírek:
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.
Bámulatos dolog derült ki az ember és a kutya kapcsolatáról - Régebbre nyúlik vissza, mint hinnéd A kutyák és emberek kapcsolata nagyon régre nyúlik vissza: az ebek is velünk tartottak, amikor elvándoroltunk a termékeny félholdról.
Mariah Carey megmutatta ritkán látott ikreit - Monroe és Maroccan már ilyen nagyok Kevesen tudják, hogy az énekesnő kétgyerekes édesanya.
Meghökkentő ítélet Székesfehérváron: Felfüggesztett börtönnel megúszták a pedofilok Százötven kiskorút próbált behálózni az interneten, gyerekekről készült pornófelvételeket tett közzé, és hatszor meg is kísérelte az erőszakot. A pedofil férfinak mégsem kell börtönbe vonulnia, ahogyan társának sem.
Így reagált a Wellhello a zenekartagok kilépésére A csapat közleményt adott ki.
Átvonuló hideg légörvény időjárás-jelentés, 2018. október 18., ...