Pofonegyszerű módszerrel segítené a hazai méztermelőket az agrárminiszter

Belföldön kell palackozni a kivitelre szánt magyar mézet, mert csomagolás nélkül a gyenge minőségű távol-keleti mézek javítására használják föl a külföldi üzemek mondta Nagy István agrárminiszter a közrádiónak.

2018. július 11. 16:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A földművelési miniszter nem vadászik Semjén Zsolttal Sőt, Nagy István egyáltalán nem vadászik, mióta politikai tisztségei vannak.

"Az agrár lehet menő, már nem egyenlő a sáros csizmával" interjú Nagy István agrárminiszterrel Az új Orbán-kormány egyik minisztere sem debütált annyira rosszul, mint Nagy István agrárminiszter: parlamenti bemutatkozó meghallgatásából szakmai kérdések helyett az az egyetlen mondása ment át, ho...
Hátraarcot hirdet az új miniszter az agráriumban Magyarországon most az ellenkezője lesz a legfontosabb cél, mint ami eddig Nagy István szerint.
Nagy István: a tudásalapú fejlesztést nem lehet nélkülözni az agráriumban sem A szaktárca vezetője hangsúlyozta: minden területen hatalmas versenyfutás zajlik a világban, és nem engedhetjük meg magunknak azt a "luxust", hogy lemaradjunk. Sz
A következő gyümölcsszezonra többéves szerződési konstrukciót dolgoz ki az agrártárca Nagy István elmondta: ezt főként az indokolja, hogy az idei hirtelen felmelegedés után több meggyfajta is egyszerre érett be.

Nagy István: a környezetvédelmi problémákat meg kell oldani A környezetvédelmi kérdések, problémák mindig globális jellegűek, határon átívelők, ezért a megoldásnak is mindig közösnek kell lennie - mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön Budapesten, a vis...
Nagy István: a környezetvédelmi problémákat közösen kell megoldani Magyarország szerencsés helyzetben van, mivel kiváló ökológiai adottságokkal rendelkezik; ezeket az adottságokat azonban nem kihasználni kell, hanem felelősségteljesen bánni velük.
Nagy István: elfogadhatatlan az uniós költségvetés agráriumot érintő csökkentése Húsz tagállam is kiállt az uniós agrártámogatások szintjének fenntartása mellett.
Nagy István: a levendulafesztivál közelebb viszi az emberhez a természet csodáját A most megkezdődött és június végéig tartó Levendula Hetek rendezvény látogatóit szedd magad" levendulaszürettel és számos programmal várják.
Nagy István: az uniós pénzeket továbbra is a gazdáknak kell kapniuk A térségbeli szövetségesek is elfogadhatatlannak tartják az Európai Uniós agrárforrások csökkentését mondta az agrárminiszter.
A Karaván Família tagjai kisbusszal hódították meg Isztambult A Karaván Família három tagja, Nagyné Farkas Ilona, Nagy Niki és ifj. Nagy István isztambuli nyaralásukról meséltek a FEM3 Caféban.