A chilei bányászok figyelmeztetik a thai gyerekeket: most kell igazán óvatosnak lenniük

Ügyvédek, politikusok, újságírók, filmesek lesnek rájuk, de vigyázniuk kell, csak akkor meséljék el a történetüket, ha késznek érzik rá magukat. A felhajtásnak és az ígéreteknek meg ne dőljenek be.

2018. július 11. 18:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Bezárják az Akropoliszt, akkora a hőség Görögországban Az enyhülés a hét közepén jöhet, amikor csak 36 Celsius fok lesz 41 helyett.
Hőhullám tombol Görögországban Van, ahol 40 fok feletti hőmérsékletet mértek.
Előkerült egy táncoló pávapókfaj
22 év után filmezték le az embergyűlölő benszülöttet, akinek az egész családját lemészárolták Lefilmezték az utolsó élő tagját annak az amazonasi bennszülött törzsnek, amit a '80-as években irtottak ki a brazil földművesek. Az ötvenes évei körül járó férfit már több mint 22 éve nem látták. Azt hitték, régen életét veszíttette a dzsungelben, de most véletlenül épp belé botlottak a brazil kormány munkatársai, amikor egy bambuszerdőben fát vágott magának saját készítésű baltájával.
Cort első szakaszsikere a Tour de France-on, nincs változás összetettben Továbbra is a brit Geraint Thomas viselheti a sárga trikót.
Vizsgálják Hamilton győzelmet érő manőverét, odalehet a futamgyőzelem Behívták a stewardok a Német GP-győztes angolt.

Top hírek:
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.
Lecsapott a vihar az országra, cseresznyenagyságú jégdarabok estek 16 megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Sok LMP-s nem is tudja, milyen munkát végez a pártban az afgán származású szakértő Csárdi Antal kiváló munkatársként jellemezte.
Szigetek, lagúnák kincseket rejt a Duna Tíz országon hömpölyög keresztül a Duna, vízgyűjtő területe és nagyobb mellékfolyói pedig még további hét országot érintenek. Nem csoda, hogy a kontinens egyik legjelentősebb hajózási útvonalát is a hátán hordja.
A Vidi kitömte a Kisvárdát, a Honvéd lendületben maradt az El-siker után Kondás Elemér csapata már a 12. percben megfogyatkozott, az újoncnak esélye sem volt a Pancho Arénában.
Újabb rekordszinten a használtautó-piac 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.