Háromszor akkora a világ adóssága, mint a globális GDP

A kamatok emelkedése különösen aggasztóvá teszi a helyzetet.

2018. július 11. 20:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Győzelemmel kezdtek a magyarok a sakkolimpiát Mindkét magyar válogatott győzelemmel kezdte szereplését a georgiai Batumiban hétfőn elrajtolt és jövő péntekig tartó 43. sakkolimpián.
Kállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik,  lemondta a hétvégi koncertjét Kórházba került az énekes édesanyja, Saunders mindenkit imádkozásra kér. Most a Bors hasábjain köszöni meg a sok fohászt.
Tragédia Hernádkakon Felesége megpróbálta visszatartani Istvánt Utolsó erejével még próbálta megakadályozni a 14 éves Tünde édesanyja, hogy részeg férje elvigye az autót, de hasztalanul kérlelte: István kocsiba pattant, és a halálba vitte a kedves és csinos lányt.
Mit titkolhat Anikó? - Kedd 19.50 Bandi hitetlenkedve hallgatja Fanni beszámolóját Böbe kalandjáról, közben Roland leül beszélgetni Alexszal a szándékairól. Deka visszatér Ausztriából szerelmével, és mindenki meglepetésére bejelentik az eljegyzésüket.
Liptai Claudia a kislányuk miatt kíméli Gesztesi Károlyt Sok mindent átéltek már együtt, ilyen helyzetben azonban még sosem voltak: most Liptai Claudia megmondhatja ország-világ előtt, mi a véleménye exéről, Gesztesi Károlyról.
Gyakran szomjas? Akár cukorbeteg is lehet! Persze rengeteg más tünete is lehet a diabétesznek, és az sem mindegy, hogy 1-es vagy 2-es típusú a betegség. De az tény, hogy a diabétesz napjaink népbetegsége, és akinek nincs, annak is komoly figyelmet kell fordítania a megelőzésre. Fontos, hogy... ...

Top hírek:
Egy birodalom vége, eladják a Versacét A Corriere della Sera írta meg elsőként, hogy az amerikai Michael Kors megveszi a híres olasz divatcéget, melyet Gianni Versace 40 évvel ezelőtt hozott létre.
Viharos széllel érkezett a hidegfront A hét közepétől javul az idő.
"Az egészben volt valami idealisztikus" Az új NAT készítői is érezték, hogy elhasal a tervezet Apránként szedik ízekre különböző kormánypárti körökben az új nemzeti alaptanterv eredendően még "nagyon szép munkának" ítélt tervezetét. A csaknem két évig készült munkaanyagnak a Fidesz képviselői főként eszmei hiányosságokat rónak fel, miközben hivatalosan még mindig nem tudni, miért mondhatta a Miniszterelnökség vezetője a dokumentum bemutatása előtt, hogy "így biztosan nem lép életbe".
Nem is gondolnád! Ezt árulja el rólad, milyen színekkel veszed körbe magad Sokszor nem is gondolnánk, mennyi mindent árul el rólunk kedvenc színünk, pedig már az első benyomás kialakításában is nagyon fontos szerepe van. Hogy milyen színekkel vesszük körbe magunkat, sokat elmond személyiségünkről, éppen ezért fontos, hogy olyan darabokat válasszunk, ami passzol hozzánk, legyen az ruha, kiegészítő, vagy akár egy laptop.
Rákgyógyszerek, melyek itthon is elérhetőek: a betegeknek életmentő lehet ismerni őket A jövő rákgyógyszerei már mindenki számára elérhetőek, de sokan nem ismerik a lehetőségeket.
Sok eszközünk ötven-hatvan éves, veszélyes üzem vagyunk interjút adott a MÁV elnök-vezérigazgatója Homolya Róbert szerint bőven lenne mit javítani az infrastruktúrán, de vannak dolgok, amelyekre nincs pénze a társaságnak.