Napi terror 07.11.

2018. július 11. 23:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy bringás átugratott a Tour de France mezőny feje fölött Nem semmi mutatványt adott elő egy terepkerékpáros a francia körverseny 10. szakaszán.
Lecserélik Ördög Nórát a népszerű főzőműsorban, nem is akárkire Váratlanul jelentették be a hírt.
Ez a férfi felszállt a buszra, belenézett a kamerába, majd ellopott egy pénztárcát Most keresik.
Óriásbüntetés a keresőóriásnak A büntetés oka, hogy az amerikai internetes óriásvállalat visszaélt erőfölényével az Android operációs rendszert használó okostelefonok és tabletek esetében.
Megint gyengült a forint Csütörtök reggel ismét a gyengült a magyar pénz a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi piacon.
Először látogat miniszterelnökként Izraelbe Orbán Viktor A miniszterelnök vezetésével magyar delegáció utazott Izraelbe.

Top hírek:
Simple alkalmazással 147 évnyit parkoltak Rekord félévét zártak az OTP Mobil fizetési megoldásai.
Törőcsik Mari utoljára adott interjút - Már a színpadra sem tér vissza Törőcsik Mari öregnek és fáradtnak érzi magát, ezért utoljára adott interjút.
Elképesztően szexi: Így néz ki Rafael Nadal félmeztelenül Nyaralás közben kapták lencsevégre.
Multik is tolják rendesen a taopénzt a NER kedvenc focicsapataiba Több éve féltve őrzött titkokra derült fény.
Újra itt vannak a bionácik A vegetariánus étrend, vagy a biogazdálkodás támogatását hagyományosan a baloldali mozgalmakkal szokták összefüggésbe hozni, ám Németországban egyre inkább megjelennek a szélsőjobboldali zöldek, akik a német hazát akarják megmenteni a szűk látókörű és barbár hentes technológiát alkalmazó húsevő iszlamista szélsőségesektől.
Futómű nélkül szállt le egy magángép a pozsonyi reptéren - videó A kisrepülő pilótája, aki mellesleg a cseh hadsereg századosa, elfelejtette kiengedni a kerekeket.