Elkeseredett Ubrankovics Júlia: Lehettek volna tisztességesebbek

Amint a Borsban megírtuk, női főszerepet alakító színész távozik az RTL Klub A Tanár című sorozatából.  Megtörték a karrierem, és itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig. Az fáj a legjobban, hogy a hátam mögött döntöttek. Azt ígérték, ha a nézettségi adatok jók lesznek, megyünk tovább, most pedig itt tartunk.

2018. július 19. 7:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ubrankovics Júlia: Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásomról Értetlenül áll Nagy Ervin friss nyilatkozata előtt A Tanár című sorozatból kirúgott főszereplőnő. Partnere szerint szakmai okok miatt váltak meg tőle, Juli viszont állítja, erről szó sincs. 

Nagy Ervin is elmondta a saját verzióját Ubrankovics Júlia kirúgásáról Szerinte hazugság, hogy ő rúgatta volna ki a színésznőt.
Az RTL Klub sikersorozatából kirúgott színésznő ismét kitálalt - Tovább gyűrűzik a botrány A Tanár kirúgott főszereplője, Ubrankovics Júlia vallomása: már Nagy Ervin sem veszi fel neki a telefont.
Perel a kirúgott Ubrankovics Júlia is Most már nem kérdés, hogy nem tud megállapodni egymással Ubrankovics Júlia színésznő és az RTL Klub. Mint arról lapunk is beszámolt, a csatorna váratlanul kirúgta A tanár című sorozatból a főszereplőn...
Botrányosan távozott az RTL Klubtól a színésznő - A csatorna beperli szerződésszegésért Az RTL Klub megelégelte Ubrankovics Júlia sorozatos nyilatkozatait, beperlik a színésznőt.
Kolosy Péter: Ubrankovics Júlia tízmillió forintot követel tőlünk Egy hete áll a bál Ubrankovics Júlia és az RTL-csoport között A tanár című sorozat kapcsán. Először a 24.hu-n íme, Kolosy Péter és az RTL hivatalos álláspontja az ügyben.

Ubrankovics Júlia: Megtörték a karrierem A színésznő teljesen megrökönyödött, amikor szembesülnie kellett Nagy Ervin és az RTL nyilatkozatával.
Kollégája kitálalt - Ezért cserélték le a magyar sorozat női főszereplőjét Ubrankovics Júlia nem vált be A Tanár című sorozatban, már megvan, ki lép a helyébe.
Váratlanul rúgták ki az RTL Klub sorozatsztárját Ubrankovics Júlia szerint unfair módon váltak meg tőle.
Bors okos Hajgumiból telefontartó Hosszú távon nem ajánlatos alkalmazni ezt a fajta autós telefontartót, mert kitakarja a kijelzőt, ezáltal navigációs közlekedés esetén elvonhatja a sofőr figyelmét, ráadásul amint kilazul a hajgumi, l...
Unokáival élte túl a villámcsapást Az őrangyalaik vigyáztak rájuk a villámcsapás pillanatában, ezt írta a Facebookon egy nagymama. A gyenesdiási strandon voltak ugyanis az unokáival, amikor éppen mellettük csapott a fába a villám pénte...
Újra szerelmes Radics Gigi Nagy valószínűséggel a Bahamák-ról származó Kai Strachan az, aki elrabolta Radics Gigi szívét. Az énekesnő nem tagadja a Bors felismerését.